Шеф Силвена Роу показа какво е увереност навръх рождения си ден

Шеф Силвена Роу показа какво е увереност навръх рождения си ден

Шеф Силвена Роу винаги е проповядвала уважение към собственото ни тяло и чрез своите послания тя призовава своите последователи да даряват телата си с чиста, истинска и висококачествена храна. В социалните си мрежи тя редовно споделя своя прогрес и вдъхновява многобройните потребители в мрежата да се превръщат във все по-добра версия на себе си.

Вчера шеф Роу сподели провокативна снимка, която събра стотици разнообразни коментари. На кадъра тя е позира гола до кръста и прикрива с ръце гърдите си. Поводът за дръзкия фотос е нейният рожден ден, а с текста към него Роу тя споделя, че се е превърнала в по-здрава и по-щастлива версия на себе си и това за нея е най-безценният подарък.

Снимката моментално предизвика противоречиви мнения в мрежата като много дами я упрекнаха и определиха постъпката ѝ като неочаквана. Други пък я подкрепиха, вниквайки внимателно в посланието, което шеф Роу се стреми да предаде.

"Знайте , че най-безценният подарък, който можете да си направите за всеки следващ рожден ден е да се превръщате в по- силна, по- здрава и по- щастлива версия на самите себе си!”, споделя тя в публикацията.

Чрез поста си шеф Роу се обърна и лично към българите, наричайки ги нейно вдъхновение. Тя никога не е криела произхода си и винаги е споделяла колко се гордее с това, че е българка.

Освен с вдъхновяващи думи, Силвена Роу погали и нашето любопитство като загатна бъдещите си проекти чрез следните думи: "Ново ТВ шоу! Скоро”. Какво ще бъде то остава да разберем!

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay