Дженифър Лопес и Бен Афлек на меден месец в Париж

Дженифър Лопес и Бен Афлек на меден месец в Париж

Дженифър Лопес и Бен Афлек официално са на меден месец, а дестинацията е...Париж! Аз, каква романтика! Френската столица перфектно място, изпълнено с невероятна храна, романтика и красиви вечер.

TMZ разпространиха новината, че двойката, която фенове нарекоха Бенифър, е отлетяла за Париж след сватбата им в Лас Вегас и публикуваха техни снимки, на които похапват вечеря в четвъртък вечер.

Двамата влюбени се омъжиха на 16 юли, така че очевидно това пътуване до Париж е свързано с меден месец (или поне мини уикенд). Така или иначе Париж е мечтана дестинация за всяка двойка по света!

Дженифър публикува бюлетин, в който разказва за големия им ден с Бен казвайки: "Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. Двадесет години търпение. Точно това, което искахме. Снощи летяхме до Вегас, стояхме на опашка за лиценз с четири други двойки, всички пътуващи по едно и също пътешествие до сватбената столица на света. Зад нас двама мъже се хванаха за ръце и се омъжиха. Пред нас, млада двойка, която пропътува три часа път с кола от Викторвил на 2-рия рожден ден на дъщеря си - всички ние искаме едно и също нещо - светът да ни признае за партньори и да заявим любовта си чрез древните и почти универсални символи на брака."

И въпреки, че двойката е законно женена, двамата планират огромна сватба в дома на Бен в Джорджия, която ще бъде пълна със близки хора и знаменитости.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay