Седмичен хороскоп за периода 21-25.08 2017 г.

Какво ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 21-25.08 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!


Овен

Интересни неща ще се случат в интимния ви живот през тази седмица. Очакват ви промени в положителен смисъл. Добре е да се опитате да възстановите контакти със стари приятели. Те могат да са ви много полезни. През този етап имате отлични професионални перспективи. 

Телец

Погрижете се за здравето си. Изключително важно е тази седмица да намерите равновесие в храненето. На работа може да се държите малко по-освободено, което няма да се понрави много на вашето началство.

Близнаци

Тази седмица всичко ще ви дразни и пречи и определено няма да сте в настроение. Имате нужда от ново вдъхновение и муза в живота си. Трябва само да я откриете.

Рак

През тази седмица ще сте изпълнени с много енергия. Ще се заемете с много енща наведнъж, но ще успеете да се справите с всичко. Дори и да ви се появят някакви черни мисли, лесно ще се отървете от тях.

Лъв

Тази седмица ще имате желание да харчите много. Вслушайте се в разумните хора около вас. На работа има стагнация, но не се безпокойте, всичко е временно.

Дева

Опитайте се да избягвате стреса тази седмица, макар че ще ви е трудно, защото ще сте затрупани с много работа. Към края на седмицата нещата ще се успокоят и ще се чувствате по-добре.

Везни

Трябва да се въздържате от прекалено изразяване на чувствата. Бъдете умерени. Ако искате някакво развитие с партньора си, го оставете и той да действа. В този период ще имате доста силни позиции в обществото и трябва да се възползвате от това.

Скорпион

Възможни са дребни конфликти в семейството ви. Трябва да направите важна крачка в живота си и да вземете съдбоносно решение, от което ви е страх.

Стрелец

Необвързаните ще срещнат своята голяма любов най-накрая. При обвързаните ще има възпламеняване на любовната искра.

Козирог

Ако имате някакви недоразумения с партньора ви, решението е диалог. Ако успеете да го накарате да говори, ще имате успех. Дайте приоритет на задачите, които са най-спешни.

Водолей

Тази седмица ще се справяте блестящо на работа и е възможно повишение. По-възрастен човек от вас ще ви съветва как да се справите с личните си проблеми и е добре да го послушате.

Риби

Трябва ви възстановяване на силите и душевния комфорт. Потърсете упование в природата и близките си хора. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay