Сезонът на зодия Близнаци не е време за любов!

Сезонът на зодия Близнаци не е време за любов!
Canva

Най-оживеното време в годината започва на 20 май, когато слънцето грее в любопитните и дружелюбни Близнаци до 20 юни. През следващите четири седмици близнаците на зодиака управляват небето.

Но тук е обратът: Не се привързвайте само към един партньор в престъплението. Близнаците обичат разнообразието и се отегчават, когато някой стане твърде познат. За да запазите приятелствата непокътнати, дайте различен плюс едно за всяка област от живота: приятел на фестивала, приятел на гребане, приятел в музея и т.н.

Близнаци е първият от трите въздушни знака на зодиака, което може да обясни защо е толкова лесно да се движите от едно нещо към друго през този сезон. След четири заземени седмици от сезона на Телец, ние сме готови да се раздвижим - никой не иска да остане на едно място за дълго.

Проблемът е, че можем да бъдем толкова неспокойни по време на сезона на Близнаците, че да избягаме, преди значимите преживявания (и взаимоотношения) да имат шанс да се затвърдят. Въпреки че флиртът и секстингът могат да бъдат епични по време на сезона на Близнаци, приковаването на истинската любов може да се почувства като почти невъзможна задача.

Ако излизате, очаквайте да промените решението си безброй пъти, преди да решите дали си падате по някого. Хората ще се появяват и ще изчезват, а вие можете да се почувствате като призрак. Сезонът на Близнаци е сезон на "избягване на привързването", така че ако смятате, че има потенциал за бъдещето, може да се наложи да се усмихнете и да понесете несигурността, докато сезонът на Рак започне на 20 юни.

Птицичките и пчеличките определено не са единствените неща, които чуруликат и жужат сега. Близнаците се управляват от Меркурий, планетата на папараците в Слънчевата система. По време на сезона на Близнаците новинарските емисии светят със скандални заглавия, а тенденциите в TikTok се движат твърде бързо, за да бъдат в крак. Може да се почувствате като на четириседмично чаено парти, на което се разпространяват клюки и изтичат данни. Дори и най-мълчаливият може да изпита трудност да запази тайна през това време на годината. Това може да е част от причината тази зодия да е известна като непостоянна и дори двулична.

Двойствеността, която сезонът на Близнаците завърта, може да бъде трудна за смилане. Приложени закачливо обаче, те могат да бъдат забавни. Има нещо изключително изнервящо в приемането на алтернативно его, а сезонът на Близнаци е времето от годината, когато трябва да опитате едно от тях.

Що се отнася до състоянието на приятелския ви кръг, ако ви се струва, че всички се лутат, не губете време в тежки разговори. Доверете се на непочтителната енергия на Близнаци и съберете всички заедно за една вечер на таро и коктейли по залез слънце на покрива на хотел. Леките занимания и смехът са най-доброто лекарство за поправяне на разриви сега.

И ако имате послание, което да разгласите на света, този сезон, управляван от Меркурий, ви предава подкаст микрофона. Пуснете горещи кадри, професионални съвети и нелепи шеги и ги споделете в социалните мрежи. Или може би напишете няколко рими. Близнаци може да е знакът с най-легендарните рапъри, родени под него: Биги, Тупак, Кендрик Ламар. Всякакви писатели сега са в стихията си.

Просто се опитайте да избегнете проклятието на Близнаците да не обмисляте нещата, преди да ги разгласите на обществеността. Пиенето и изпращането на текстови съобщения никога не е разумно, но по време на сезона на Близнаци може да бъде много изкушаващо. Също така няма да навреди да направите дълбоко почистване на социалните си мрежи. Без съмнение сте се развили след появата на TikTok или Facebook, но вашата хронология вероятно не. Колкото повече разпространявате, толкова повече хора ще търсят името ви. Сервирайте им изображение, което представлява точна версия на вас. В края на краищата птиците се събират заедно.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay