Секс по график

Понякога може да бъде полезен

Секс по график

Как да намерите общ език с любимия човек, с когото темпераментите ви не съвпадат напълно, но не искате да се разделяте с него или да търсите приключение настрани.

Сексолози и психолози съветва да си направите секс по разписание. Набележете си определени дни, когато непременно ще се посветите един на друг. От една страна, това изглежда твърде делово и програмирано, но пък от друга, имате шанс да се подготвите, да се настроите, да се сетите за купуването на цветя или да подготвите вечеря на свещи.

Ако партньорът не желае секс, не приемайте, че това е свързано с вашата личност. Приемете като нещо нормално, че има моменти, когато на човек изобщо не му е до интимност. В крайна сметка човешките отношения не свършват с нея. Потърсете други начини да покажете заинтересоваността си един към друг.

Друг съвет на експертите е да мастурбирате. И да не се притеснявате от това. Може би пък вашият партньор ще забележи и ще поиска да се присъедини към вас.

Приемете това, което вашият партньор е готов да ви даде в дадения момент. Ако той иска просто да полежите един до друг, съгласете се. Следващият път, когато вие сте уморена той  ще се съгласи само на галене с ръцете.

И не се страхувайте от промени. Ако чувствате, че отношенията ви не се развиват, ако в леглото цари скука или губите интерес към партньора си, не се страхувайте да говорите за това. Така по-лесно се намира решение, по-лесно се понася и периода до промените. Ако пък се решите на радикални промени, по-добре предупредете отрано партньора си. 

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay