11 брутални секс истории, на които няма да повярвате!

Понякога слуховете съдържат частица истина в себе си

11 брутални секс истории, на които няма да повярвате!

Докато всички правят предположения коя звезда с кого споделя леглото си, се оказва, че пропускаме доста забавни и странни сексуални истории. Те са смятани само за легенди, но се оказват чиста истина...

Следващите истории са доказателство, че има хора с какви ли не сексуални предпочитания и фетиши!

1. Уилт Чембърлейн е спал с цял стадион жени
Освен да поставя рекорди в баскетбола, играчът на "Лейкърс" може и да е поставил рекорди в друга област - сексът. Стадионът, на който Уилт е играл, побира около 17 хиляди души. А приживе Чебърлейн твърдял, че е спал с 20 000 жени.

Въпреки че това е огромна бройка, тя може да се окаже достижима за баскетболиста, предвид това, че според мълвата той често си уреждал тройки, а на една 10-дневна екскурзия спал с 23 жени.

2. Фидел Кастро е имал 35 000 сексуални партньорки

11 брутални секс истории, на които няма да повярвате!

Според близък до Кастро източник, бившият министър-председател на Куба е спал поне с две различни жени на ден в продължение на четири десетилетия! 

3. Доктор Карл фон Козел спал седем години с... труп
Германският доктор лекува 20-годишната кубинка Елена Хойс от туберкулоза. Когато починала, през 1933 г., той откраднал трупа ѝ и го замъкнал в къщата си. Докато тялото се разлагало, той го мажел с восък и го пръскал с парфюм. Дори "възстановил" любимата си с помощта на закачалка за дрехи и пластмаса.

Когато полицията открива трупа, докторите установяват, че  мажел интимните части на трупа с лубрикант, което означава, че може би е правил секс с него.

4. Носителят на Нобелова награда за физика Ервин Шрьодингер гледал на брака по нестандартен начин
Вероятно сте чували за експеримента "котката на Шрьодингер", която е станала нарицателно за симулантно съществуване и несъществуване. Ученият имал подобен поглед и върху брака. Той имал постоянни извънбрачни афери и живеел едновременно с жена си и с любовницата си.

Относно забежките му, той казвал: "Бедничките. Те са допринесли за моето щастие и своето нещастие. Такъв е животът.”

5. Мъж от Южна Дакота прекарал периода от 2006 - 2007 г., заснемайки се как се самозадоволява с пътни знаци

11 брутални секс истории, на които няма да повярвате!

Най-накрая полицията го намира в двора на съседите му и вижда записите на камерата му. Обвинен е в грабеж, неприлични публични прояви и незаконна окупация.

6. Мъж от Охайо бил арестуван, защото правил секс с... маса
По-точно с дупката върху масата. Той бил хванат "на местопрестъплението" четири пъти от съседа си. Полицията го обвинява в неприлични публични прояви, защото въпросната маса се намирала на открито, в близост до училище.

7. Мъж от Хонк Конг в опит за секс с пейка
Пейката била метална и покрита с дупчици и когато парамедиците не успели да го отклещят, разрязали пейката и я отнесли заедно с мъжа в болницата. На докторите отнема четири часа, за да го освободят. Мъжът през цялото време твърдял, че отбелязвал провеждането на Олимпийските игри.

8. Шериф от Канзас и жена му със секс запис, който попада в магазина за видео касети

11 брутални секс истории, на които няма да повярвате!

Във времената, когато все още касетки се взимат под наем, двойка от Канзас наема видео оборудване. После връщат камерата в магазина, но забравят да извадят записа. В резултат на това, преди да се усетят, били направени повече от 200 копия на секс касетата им и разпространение из целия град.

9. Английският писател Хърбърт Уелс си водел дневник, в който записвал всички жени, с които е спал по време на втория си брак
Дневникът бил пълен с детайли за външния вид на жените и прякорите, с които те го наричали, като един от тях бил ”Ягуарът".

10. Крал Едуард VII и неговият специален "стол за секс"
Тъй като бил доста тежичък и се страхувал да не нанесе физическа травма на някоя от сексуалните си партньорки, той поръчал да му направят специален стол, на който да сяда по време на половите актове.

11 брутални секс истории, на които няма да повярвате!

11. Папа Бенедикт IX организирал оргии във Ватикана
Бенедикт наследява папската длъжност като тинейджър и използва парите, за да се отдаде на забавления. Той организира оргии в Папския дворец и вместо на църковни дела, се отдава на развлечения.

Той бил толкова мразен от хората, че бил принуден да напусне Рим, а кръстникът му му платил да се откаже от поста. Католическата енциклопедия определя тази глава от историята като "позор”.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

16 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay