6 грешки, които жените допускат по време на секс

Разберете мъжката гледна точка по въпроса

6 грешки, които жените допускат по време на секс

Сексът си е цяло изкуство и не винаги може да бъде толкова страстен и незабравим, както ни го представят във филмите. По време на интимните моменти между мъжа и жената нещата не винаги се получават перфектно, а понякога дори може да не се напаснете след многобройни опити.

Лесно би било винаги да обвиняваме силния пол за несходството и неудобните моменти по време на секс. Но ние ви предлагаме и една друга гледна точка, а именно мъжката.

Специализираното издание sexart.me анализира поведението на жените и какво, според мъжете, може да провали секса.

1. Еднообразните пози
Всяка жена си има няколко любими пози, които й носят удоволствие. Но да се практикува секс с една, максимум две пози е много скучно. Това е онзи навик, който ви лишава от много допълнителни приятни чувства и прави секса ви еднообразен.

6 грешки, които жените допускат по време на секс

2.Секс по шаблон
Мили дами, съветваме ви от време на време да се стараете да действате импулсивно, поддавайки се на желанията си. Заменете бързия вечерен секс със сутрешен, но много по-чувствен. Или вместо в спалнята, отдайте се на любов на друго място в апартамента.

3. Пасивността
Ако инициативата за ласки дойде от вас, това ще бъде оценено от вашия партньор. На свой ред той ще се постарае да даде 110% от своите възможности.

4. Симулирането на оргазъм
Това е навик, който може да прерасне в комплекс. Колкото повече се опитвате да симулирате оргазъм, толкова по-голяма е вероятността да стигате до истински орагзъм все по-рядко.

6 грешки, които жените допускат по време на секс

5. Излишната романтичност
Ако фантазиите ви как се прибирате и партньорът ви е запалил романтични свещи и е приготвил любимото ви масажно олио не се осъществят, не го наказвайте прекалено сурово. Отстъпете и разнообразете, сексът може да бъде романтичен и без ароматни свещи.

6 грешки, които жените допускат по време на секс

6. Разговорите в леглото
Повечето жени обичат да говорят след половия акт. Може би заради това мъжете се правят, че заспиват след него. Най-полезните диалози са идеите как може да си доставите по-върховно удоволствие и нежните думи. Останалото оставете за друг случай. 

Източник: БГНЕС

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay