6 начина да изпитвате по-силни оргазми

6 начина да изпитвате по-силни оргазми

Оргазмът е нещо прекрасно и е логично, че искаме да ни се случва по-често. А може би е по-добре да заложим на качеството, вместо на количеството-по-малко, но по-интензивни. Но, за да достигнете до голямото "О”, трябва да приемете секса като пътуване, в което имате още много да учите. Опознайте тялото си и се опитайте да разберете кои са нещата, които ви доставят най-силно удоволствие.

Оргазмите могат да бъдат най-разнообразни. Някои са малки, а други са големи, някои са интензивни, а други не чак толкова. Именно в това разнообразие се състои красотата на секса. Ако удоволствието, което изпитвате не ви стига, има няколко начина, благодарение на които можете да промените това. Вижте как да изпитвате по-силни оргазми в няколко лесни стъпки:

Не спирайте, след като свършите

Не спирайте след първия си оргазъм, дори ако тялото ви е доста чувствително. Някои жени споделят, че третият им оргазъм подред е най-интензивен, заради силната възбуда. Ако усещате, че една част от тялото ви се свръхстимулира, опитайте да превключите към друга за следващия оргазъм. Техниката върши работа, тъй като тялото вече е загрято и за него е по-лесно "да продължи”, отколкото да започне от начало по-късно.

Мастурбирайте

Не се срамувайте относно този въпрос. Отделете малко време, за да се насладите наистина. Направете си вана, пуснете музика, която ви възбужда и създайте любимата си атмосфера. Посветете време на практиката. Мастурбацията е грижа за самите вас.

Според сексолози, изпитването на удоволствие означава да бъдеш свързан с тялото и партньора си. Колкото по-добре опознаваме себе си чрез мастурбация, толкова по-добре можем да изразим желанията си и да напътстваме партньора си, за да ни помогне да достигнем кулминацията или да стигнем до нея по време на соло сесии. В крайна сметка комуникацията по време на секс е ключът към максималното удоволствие. Освободете се и не мислете за края.  Оставете се на изживяването.

Затворете очи

Затворете очи и наистина се съсредоточете върху тялото си! Осъзнаването на всичко, което партньорът ви прави ще ви помогне да изпитате в пъти по-силен оргазъм. Когато затворите очи, прекъсвате едно от основните си сетива. Това ще подсили усещанията ви.

6 начина да изпитвате по-силни оргазмиPexels

Не бързайте да стигнете до финала

Приближавате се до кулминацията постепенно, но не бързайте да стигнете до края. Натрупването наистина засилва оргазма, независимо дали сте соло или с партньор. Увеличаването на вашия праг на удоволствие само ще превърне финалното изживяване в още по-експлозивно.

Дишайте дълбоко

Дишайте дълбоко по време на цялото си сексуално преживяване. Когато сте възбудени, лесно можете да затаите дъх, но не трябва да го правите.  Дишането е от първостепенно значение. То поддържа тялото отпуснато и по този начин то по-лесно се поддава на удоволствието.

6 начина да изпитвате по-силни оргазмиPexels

Използвайте вибратор

Той наистина може да подсили удоволствието ви. Вибраторите са особено подходящи при нас жените, тъй като често е доста трудно да достигнем до оргазъм само чрез проникване.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay