Какво никой не казва на жените за секса

Какво никой не казва на жените за секса

Сексът означава различни неща за различните хора. За някои това е просто физически акт, докато за други формира върховна емоционална връзка с човек. Освен това, следвайки съществуващите обществени представи, мъжете и жените възприемат секса по различен начин. 

Според американско проучване мъжете съобщават за по-спонтанна сексуална възбуда и имат по-чести и разнообразни фантазии. Въпреки всичко това, познаването на тялото и физическия акт на секса е от първостепенно значение. Има много хора, които се чувстват неудобно да говорят или разпитват за това, което води до липса на знания за същото. Ето тук има неща, които никой не казва на жените за секса.

Вашите сексуални вкусове вероятно ще се променят с течение на времето

Може би в началото на 20-те си години предпочитате да бъдете покорна по време на секс. Когато обаче поостареете малко, изведнъж сте много по-очарована от това да бъдете доминираща. Това е напълно нормално. По този начин, не се ограничавайте като една сексуална идентичност, ако в крайна сметка това ви ограничава да опитвате други неща.

Сексът с някого не е задължително да ви свърже с него

Широко разпространено е мнението, че сексът е върховният акт на любов и че сексът означава, че двойката се сближава повече от всякога. Но това не винаги е вярно. Можете да се чувствате отдалечени от някого, с когото току-що сте спали, и можете да се чувствате много близки с някого, с когото никога не сте спали.

Човекът, с когото правите секс за първи път, не винаги трябва да е важен

Популярната идея е, че човекът, с когото правите секс за първи път, ще остави незаличима следа в живота ви, но понякога това е някой в ​​колежа, когото може би дори не помните сега! И това е добре. Не е нужно да се чувствате виновна за това.

Ако човек няма толкова високо сексуално влечение, колкото вие, това не ви прави странни

Това трябва да се каже на глас. Сексуалните влечения се различават от човек до човек. Няма нищо лошо в това жената да има по-високо сексуално желание от партньора си. Това просто означава, че партньорът й може да не успее да задоволи напълно нейните нужди.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay