7 неща, които трябва да знаете за секса под вода

7 неща, които трябва да знаете за секса под вода

Сексът под вода звучи доста епично, нали? Има толкова много горещи, емблематични филмови сцени, които включват секс във вода, така че…

Но да, сексът под водата е едно от нещата, които изглеждат много по-добре на екрана, отколкото всъщност са. Има няколко неща, които трябва да знаете.

  1. Не е стерилен. Разбира се, не е нужно да откачете, докато четете това, но във водата, особено ако е в публичен басейн, може да се съдържат множество бактерии като ешерихия коли и салмонела. Това включва и горещи вани с неправилни нива на рН, реки, езера, океани и т.н.
  2. Можете да загубите естественото си овлажняване. Изглежда, че водата би била страхотна смазка – в края на краищата тя е мокра. Но не прибързвайте – водата изобщо не е добра смазка. Но тя дори може да отмие естествения лубрикант, който тялото ви произвежда, и да ви изсуши. В резултат на това сексът може да бъде доста по-неудобен, отколкото на сухо място.
  3. Възможно е вагинално разкъсване. Тази липса на смазка може да бъде проблем и дори да доведе до повишено триене във влагалището ви. И не говорим за добрия вид триене. Мислете повече за закупуването на лубрикант. Имайте предвид и че ако вашият партньор носи презерватив, по-голямото триене увеличава шансовете презервативът да се скъса.
  4. Можете да получите уринарна инфекция. Нали не сте забравили за онези бактерии, които споменахме по-горе и които се крият във водата. Те могат да проникнат в уретрата ви, малкият отвор, от който уринирате, по време на секс, повишавайки риска от развитие на инфекция на пикочните пътища.
  5. Рискът от инфекция с дрожди нараства. И това е така, защото хлорът във водата може да раздразни вагината ви и да разруши деликатното рН там.
  6. Рискът от полово-предавани инфекции е огромен. За съжаление, водата няма пречистващо свойство. Като се има предвид, че е доста трудно да се използва презерватив под вода и особено трудно да се използва правилно, това е доста проблематично.
  7. Да, все още можете да забременеете. Ако някой случайно еякулира в басейн или друг воден басейн, където плувате, няма да забременеете. Но ако правите секс с проникване и вашият партньор еякулира във вас, да, можете да заченете. Така че не считайте сексът под вода за форма на контрацепция.

И все пак, не се страхувайте да експериментирате. Ако с половинката си желаете да опитате и това забавление, то вземете необходимите мерки, за да почувствате взаимно удоволствие.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay