Женски оргазъм: Видове и различни етапи

Женски оргазъм: Видове и различни етапи
Pexels

Женският оргазъм е популярна тема за обсъждане от незапомнени времена. Еуфоричното усещане, което възниква по време на кулминацията, е един от най-мистериозните аспекти на удоволствието в нас и въпреки че много неща са научени за него през годините, много въпроси остават без отговор дори и днес. Какви фактори влияят върху способността на жената да постигне оргазъм? Колко дълго ще продължи? Как можем да подобрим нещата, така че нашата кулминация да е още по-силна от преди?

Познавате ли онези чувства на пълен екстаз? Те не са толкова мистериозни и ние сме тук, за да разширим знанията ви за женските оргазми. Пригответе се да бъдете водени до земя на оргазъм!

Видове женски оргазъм

Клиторален оргазъм: Това е толкова често срещано, че често се пренебрегва. Клиторът заслужава цялото ви внимание, както и това на партньора ви. Така че няма значение дали той свършва, преди да стигнете до точката, от която няма връщане; просто хванете ръката му и диктувайте движенията там долу.

Оргазъм със стимулация на G-точката:  Знаете ли, това местенце, което при определени движения се удря сладко с всеки тласък и искаш той да повтори отново и отново. Това работи най-добре, ако играете каубойката, но може да го намерите и в други пози.

Оргазъм със стимулация на зърната: Сериозно ли? Абсолютно. Фактът, че едни и същи области на мозъка се активират както по време на стимулация на клитора, така и по време на стимулация на зърната, трябва да е достатъчен, за да ви убеди да го оставите да се съсредоточи единствено върху вашите тази вечер.

Вагинален оргазъм: Не отхвърляйте изцяло оргазмите чрез проникване. Според експертите, колкото по-дълбок е тласъкът, толкова по-мощен е вагиналният оргазъм. Ключът е да откриете неуловимата G-точка.

Етапи на оргазъм

Фаза на възбуда

Първият етап на женския оргазъм е свързан с усещането за живот в тялото ви. Това е мястото, където се отпускате и напълно се оставяте в ръцете на другия, докато тялото ви реагира на изключителното удоволствие, което изпитва, от изтръпващите нерви във върховете на пръстите ви до повишената чувствителност в ерогенните ви зони.

Етап Плато

Знаете ли когато стигнете до момента, в който сексът просто се случва и то с някого, когото наистина харесвате? Това е етапът на платото. Това е мястото, където всичките ви усилия като сексуално създание се събират и се отплащат много. Това се случва, когато сърдечната честота и кръвообращението на тялото ви продължават да се увеличават, придружени от повишена чувствителност, а мускулното напрежение също се забелязва. Може дори да откриете, че се задъхвате, изпотявате и се гърчите от наслада.

Фаза на оргазъм

Когато завършите първи и втори етап, е време да се съсредоточите върху това, което наистина има значение: кулминацията или точката на освобождаване. Подобно е на карането на влакче в увеселителен парк. Вие се движите нагоре и надолу, нагоре и надолу, като ставате все по-възбудени с всяка изминала секунда, преди да излезете от релсите в диво каране. Пригответе се за неволни писъци и стенания, докато изживявате екстаз, какъвто не сте изпитвали досега.

Фаза на отпускане

Въпреки че сексуалната кулминация е силно преживяване, това не е краят. Когато постигнете оргазъм, тялото ви освобождава серия от хормони, предизвикващи удоволствие, оставяйки ви с усещане за спокойствие, което ви кара да се чувствате напълно доволни и често малко уморени. Това се нарича фаза на разрешаване.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay