Интимна астрология: Секс поза според зодията

Коя е най-подходяща за вашия зодиакален знак?

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Сексуалният живот на всеки човек е много личен, много интимен и изключително важен! Наскоро стана ясно на каква възраст правим най-добрия секс в живота си. Числото показва, че ни е необходимо доста време, през което да изследваме своите сексуални предпочитания, преди да се отпуснем и наистина да се отдадем на всички онези любими удоволствия без капка свян и притеснение.

Хората често използват астрологията, за да разберат какво им предстои в личен и професионален план, каква ще бъде новата година за техния зодиакален знак, а освен това откриват много свои неподозирани характеристики на базата на астрологичните си данни. Защо да не се обърнем към тази, според нас универсална наука (макар много хора да оспорват нейната истинност), за да получим любопитна информация за сексуалния си живот?

Чрез спецификата на различните зодиакални знаци сме ви разкривали какъв секс правят мъжете от различните зодии. Днес е време да разберем коя е позата в секса за всяка зодия според нейните характеристики. Така ще можете да научите кой акробатичен или пък леко мързелив трик е вашият коз в леглото!

Овен

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Овните са независими и смели, затова са готови да изпробват пози, за които останалите зодии само са слушали… Подходяща за това е позата "Танц в скута”.

За да я изпълните правилно, партньорът ви трябва да седне на стол с висока облегалка. Тук идва вашата намеса - седнете в скута му, като го обкрачите и след като той е проникнал напълно, се наклонете назад, като преместите краката си на раменете му - от двете страни на главата. Ако сте гъвкави и се чувствате достатъчно подготвени, можете да се изтегнете още назад така, че тялото ви да образува мост, а ръцете ви да докосват земята.

Телец

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Жените Телец са щедри, а в леглото се раздават напълно за своя партньор. За тях идеална е познатата мисионерска поза. При нея трябва просто да легнете и да оставите на партньора си да прави това, което прави най-добре. Засилете удоволствието и на двамата, като обвиете крака около тялото му и използвате ноктите си, за да дразните кожата по гърба му...

Близнаци

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Близнаците имат богато въображение и освен това кипят от енергия, а тези две характеристики са гаранция за незабравими сексуални преживявания. За тях е особено подходяща секс позата, наречена със странното име "Плуг”, но гарантираща запомнящи се усещания.

Легнете по корем на края на леглото, като бедрата ви остават върху него, но глезените и стъплата са напълно отпуснати на пода. Мъжът повдига краката ви във въздуха, а вие - горната част на тялото си, като оставате облегнати на предмишниците си (като при позиция за лицеви опори), като краката остават изпънати.

Рак

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Раците са непредвидими в леглото - те могат да бъдат романтични и нежни, но и невъздържано диви. За моментите, в които са настроени за по-груб скес, идеална е позата "Каубойка”.

Понеже при тази поза жената е отгоре, вие можете да диктувате изцяло правилата. Можете да бъдете доминиращата страна и да го раздавате по-нежно и бавно. Ако искате да наелектризирате още повече обстановката, можете да прибегнете до различни играчки - белезници, шалове…

Лъв

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Жените с този зодиакален знак обичат да дразнят мъжа до себе си. За тях любовната предигра е от съществено значение за добрия секс. Обичат да го карат бавно, наслаждавайки се на всеки етап от половия акт. Страстен и продължителен масаж е една от най-добрите идеи в случая.

Добрият масаж може да бъде последван от поза "Лъжички”. Легнете на една страна, като партньорът ви направи същото зад вас, прилепен плътно до тялото ви. Той прониква от това положение, а бавните движения увеличават желанието и възбудата.

Дева

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Хората с този зодиакален знак могат да бъдат доста прецизни и аналитични. За да се освободят от всички бушуващи мисли в ума си и да се отпуснат напълно, когато са насаме с половинката си, за тях е препоръчително да се доверят на позата, в която жената застава на "четири крака” (както при кучешката поза), но този път трябва да се намира точно на ръба на леглото. Мъжът застава зад нея в изправена позиция, което улеснява проникването.

Везни

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Везните обичат предиграта и са много добри в целувките. Подходяща за максимална интимност е позата "Лотус”. При нея мъжът сяда на леглото с кръстосани крака (поза за йога), а жената се настанява в скута му, като обвива крака и ръце около торса му.

След това той обвива ръце около партньорката си, което му позволява да направлява движенията ѝ, притискайки я към себе си или отдалечавайки я. Тази поза е идеална за почитателите на бавния, но чувствен секс, а позицията лице в лице дава възможност за непрестанни целувки.

Скорпион

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Представителите на тази зодия обожават да еспериментират в секса. Затова за тях ще бъде интересна поза с участието на… топка за гимнастика. Тя ще осигури възможност за упражняване на рядка поза, която осигурява дълбоко проникване.

Ключът тук е, че мъжът трябва да седне върху топката, като стъпалата му са здраво закрепени за пода. Вие се настанявате удобно в скута му с гръб към лицето му. След което просто започвате да подскачате леко, използвайки топката като трамплин. В тази позиция се осигурява нежна близост между партньорите, защото мъжът може да докосва всяка част от тялото ви.

Козирог

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Представителите на тази зодия са доста игриви в леглото. Затова подходяща за тях е позата "Маймунка”. При нея мъжът ляга по гръб в края на леглото, като свива краката си към гърдите, след което ги разкрачва максимално. Партньорката му го възсяда нежно, като краката ѝ остават на земята. Тази поза изисква издържливост, но пък дарява с незаменими усещания.

Стрелец

Интимна астрология: Секс поза според зодията

За Стрелците важно условие в секса е наличието на страст и любов. Изключително интимна поза, която осигурява близост между партньорите, е тази, при която мъжът лежи по гръб със свити колене и раздалечени един от друг крака. Жената се настанява отгоре му, като единият ѝ крак се намира между краката на мъжа, а другият - от едната страна на тялото му. Това "усукване” около партньора прави тази поза вълнуваща и носи различни усещания.

Водолей

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Представители на този зодиакален знак са известни със своята склонност да експериментират, както и с абсолютната липса на задръжки. За тях идеален вариант е сексът във вана. Идея, която със сигурност ще поискат да изпробват, е да напълнят по-малко от половината вана с вода. Мъжът се настанява удобно в седнало положение, след което жената заема очакваното място - в скута му, с гръб към лицето на партньора си.

Огромен бонус при тази поза е подвижната слушалка на душа. Водната струя може да бъде използвана за стимулиране на клитора. В случай че не разполагате с такава, няма нищо лошо в това да се доверите на добрия стар приятел - вибратора.

Риби

Интимна астрология: Секс поза според зодията

Рибите са романтични натури и обичат да бъдат подчинявани в секса. Затова за тях най-добра е позата "Вълшебна планина”. При нея партньорите застават лице в лице със свити колена, облегнати назад на лактите си. Бавно се приближавайте един към друг, като позволите на краката ви да се преплитат, докато телата ви не се свържат напълно. Тази поза позволява да гледате партньора си в очите по време на целия полов акт.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

7 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay