Как да достигнете няколко вида оргазъм в един сексуален акт?

Не един, а няколко!

Как да достигнете няколко вида оргазъм в един сексуален акт?

Общият брой на оргазмите, които жената изпитва, са 11. Ние не се целим толкова високо, но все пак е възможно да изпитаме няколко наведнъж. За да се случи това женско щастие, ние ще ви дадем няколко съвета. Сигурни сме, че ще сте ни благодарни за тях.

Дразнене на различни ерогенни зони

Партньорът ви трябва да стимулира различни ваши зони като G точка, клитор, гърди и други. Необходимо е да сменя и начините на стимулация – ласки, проникване – по-дълбоко, по-плитко, по-леко, по-грубо.. Това е гаранция за няколко оргазма.

Доставяйте си и соло удоволствия

Докато сте в секс пауза, не се колебайте да мастурбирате или да включите някоя секс играчка. По този начин ще сте готови за втори рунд и ще свършите няколко пъти.

Стимулиране мъжката G точка

Тя се намира в областта на перинеума, който е разположен между ануса и скротума. Укрепването и възбуждането му са гаранция за множество оргазми.

Контролиране на еякулацията

Ако мъжът успее да задържи свършването, то вероятността за повече оргазми е по-голяма, тъй като и времето на сексуалния акт е повече.

Не го приемайте като задача

Отпуснете се, наслаждавайте се на сексуалния акт, правете любов с цялото си сърце и душа и не мислете за това, че точно днес трябва да достигнете до поне 3 вида оргазъм. Така обричате нещата на провал. Изпълнявайте горните съвети, затворете очи и скоро ще усетите как ставате влажна.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay