Как се променя сексът в течение на връзката?

Дали става по-хубав или обратното?

Как се променя сексът в течение на връзката?

Сексът в началото е страстен, горещ, див, необуздан. Разбира се, с течение на времето той може да става още по-хубав, но просто е различен. В началото ви е интересно изживяването, след това се намесват чувствата и изместват несигурните емоции. Ето как се трансформира сексът през различните етапи на връзката.

В началото на връзката е самото очакване

И ти, и той вече искате да пробвате другия, но .. нали така не правили добрите и прилични момичета... Този период е съчетан с много трепети, но, ако продължи повече, отколкото трябва, може да стане изнервящ. А колко е колкото трябва - ами за всеки е различно и всеки сам за себе си определя колко може да издържи. Но не прекалявайте с изпитването.

Първият сексуален акт с нов партньор

Ето, че чакането си е заслужавало. Задръжките падат, всичко ви е интересно, дори и да сте го правили много пъти с много партньори, с новия някак си е различно, едно такова трепетно, сладко.. е добре де, мръснишко понякога. Иска ни се да правим секс всеки ден по няколко пъти, защото усещането да е  в нас е толкооова хубаво!

Сексът между шестия и 18-ия месец

Според учени това е времето, в което двойката е най-щастлива, както в леглото, така и в ежедневните си отношения. Все пак това е времето,в което осъзнаваме, че обичаме човека, а тогава цялата картинка се променя.

Когато се ожените

Сексът става малко по-рядък, но пък не по-малко хубав. Сега, обаче, имате по-важни приоритети като пари, кариера,семейство..

Когато имате деца

Да, децата пречат на секса, няма какво да се лъжем. Как да излъжем тези немирни създания да не ни досаждат близкия половин час.. не, какъв половин час, много е, нека поне за 10 минути оставят мама и тате да се отдадат на приятни занимания.

Сексът в този период е малко по-труден за осъществяване, но достатъчно възбуждащ, когато се случи.

Когато настъпи менопаузата

Тук има по-голяма нужда от любовна игра, за да се случат нещата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay