Какви са разликите в мастурбирането при мъжете и жените?

Отговорите дава едно скорошно проучване

Какви са разликите в мастурбирането при мъжете и жените?

Не е тайна, че и мъжете, и жените, се отдават на това удоволствие. Както при всичко останало, обаче, и тук съществуват разлики. Едно скорошно проучване на марката, произвеждаща секс-играчки "We-vibe", показва доста разлики. Анкетирани са 1032 човека в САЩ. Ето и резултатите.

95 % от мъжете и 85 % от жените мастурбират. 62% от запитаните съчетават сладкото удоволствие с гледане на порно филм, еротични снимки, или ползване на вибратор. Повечето от тях са жени. Според нежния пол аксесоарите са възможно най-добрия начин за подобряване на сексуалния живот. За разлика от тях, мъжете предпочитат просто да се изпънат блажено на дивана, да си пуснат еротичния филм и да му се насладят. 

Също така знаем, че знаменитостите ни привличат повече, тъй като в повечето случи те имат изваяни тела. И все пак мъжете са по-големи любители на прелестите на знаменитостите - 33% спрямо 19 % сред жените.

Няма нищо срамно в това действие, тъй като то ни помага да разберем повече за нас и нашите желания, какво обичаме и какво ни доставя удоволствие. 

Автор: Теодора Георгиева.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay