Кои са най-добрите любовници в Европа?

Англичаните, французите или може би италианците...

Кои са най-добрите любовници в Европа?

Според изследователи, провели проучване сред някои от страните в Европа, италианците са най-добрите любовници, а британците са в дъното на класацията.

Проучването включва не само жени, които трябва да оценят сексуалната мощ на партньорите си. Мъжете също взимат участие. И жените, и мъжете, са питани колко удовлетворени са от сексуалния си живот. Оказва се, че 64% от мъжете и жените в Италия оценяват високо интимния си живот.

Допитването обхваща повече от 6000 представители и на двата пола. Сред тях има хора от Италия, Франция, Англия, Шотландия, Ирландия и Уелс. Резултатите показват, че според почти всеки един от десет участника, средната продължителност на един негов сексуален контакт е по-малко от две минути.

Повече от 35% от италианците признават, че сексуалният акт при тях продължава повече от десет минути. Именно това е причината тъкмо те да бъдат на челно място в класацията на най-добрите любовници в Европа.

Кои са най-добрите любовници в Европа?

Нивото на сексуално удовлетворение в Англия е 54% и с този резултат господата от Острова отиват към последното място в чарта. Установено е също така, че хората от Обединеното кралство са по-малко склонни да потърсят помощ, що се отнася до проблеми в сексуално отношение.

Въпреки това, експертите единодушно твърдят, че проблемите с преждевременната еякулация могат да окажат негативен психологически ефект върху качеството на живот не само при мъжете, но и при техните половинки. Те обаче могат лесно да бъдат решени чрез намесата на квалифицирани специалисти.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 24.06.2014|17:43
Всичките са добри .
4
Не е посочен 24.06.2014|15:16
Едва ли можем да слагаме под общ знаменател как една цяла нация се представя в леглото.. Всичко си зависи от хората .
3
Не е посочен 24.06.2014|10:54
Може и така да е щом казвате.
2
Не е посочен 23.06.2014|19:55
Вече ми стана ясно.
1
Не е посочен 23.06.2014|14:55
Е, аз мога да говоря само за българите и те не са за подценяване.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay