Най-важните правила за пълноценен сексуален живот-вземане, даване и игра

Научете се да правите тези неща

Най-важните правила за пълноценен сексуален живот-вземане, даване и игра

С времето интимният живот става нещо рутинно за много двойки, което не носи ярки усещания и впечатления. Често това се случва заради неразбиране и бездействие. Но любовта и интимните отношения изискват постоянна активност и работа върху себе си, съветват сексолози и психолози.

Едно от най-важните правила за създаване на трайни и здрави отношения е умението да давате. Отдавайки нещо на любимия човек, вие не само дарявате част от себе си, но и заздравявате отношенията, обясняват експерти.

Научете се също да вземате. Умението да вземате и да приемате това, което ви дават, ще ви помогне да бъдете по-уверени в себе си. Това качество е свързано и със сексуалните отношения. Именно при тях трябва да вземате това, което носи удоволствие.

Важно е също да отказвате това, което не ви харесва по различни причини. Но когато отказвате, трябва да обяснявате какво не ви харесва и нарушава комфорта ми. Съгласявайки се винаги и за всичко, само ще съдействате за разклащането и може би разрушаването на вашия вътрешен свят и хармония. Своевременно казаното "не", ще ви позволи да бъдете личност със силен характер, чието мнение трябва да се зачита.

Научете се да играете! Важно е да не превръщате вашите отношения в рутина, от която ще бягате и двамата. Важно е да умеете да играете. Това ще ви позволи да приемате някои неща с по-голяма лекота. Играта в спалнята несъмнено ще бъде полезна за всички и ще укрепи брака.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay