От какво се възбужда всяка зодия (Част 3)

От какво се възбужда всяка зодия (Част 3)
Pexels

Сексуалните предпочитания са дълга и широка тема, която има много аспекти. Това, което ни възбужда сексуално е строго специфично спрямо индивидуалния характер на всеки човек. Но все пак астрологията се намесва и тук, за да ни изясни от какво се вълнуват различните зодии в интимен план!

Да започваме!

Стрелец

Стрелците са изследователи и най-голямото им вълнение винаги ще бъде приключението. Знакът гледа на физическата близост като на възможност за емоционално откритие и интелектуална експанзия. Стрелецът се възбужда от всичко, което има намек за опасност. Не се изненадвайте, ако вашият любовник Стрелец обича публичния секс. Те обаче лесно се отегчават - искат да пробват всичко. От друга страна, Стрелците ги отблъсква прекалено сантименталния секс. Те са майстори на съблазняването и страхотни в правенето на любов, но те предпочитат да се съсредоточат върху по-игривите му аспекти на спускането.

Козирог

Козирогът е най-амбициозният знак от зодиака и неговото сексуално желание не прави изключение. Тези предприемчиви земни знаци очакват от своите партньори ще отвръщат на всеки "жест" в леглото. Те искат да имат бурен интимен живот, изпълнен с много палави приключения. Козирозите обичат да поемат контрола, те са властни в спалнята и обичат ролеви игри и динамика. Плюс това, те са супер организирани, така че планираният секс е възбуждащ. Този знак би прекарал целия ден в обмисляне на вашата среща за секс! Но нищо не ги отблъсква повече от някой, който само говори без да действа.

Водолей

Водолеите са извънземните на зодиака - тези ексцентрични неконформисти винаги са с глави високо в облаците. Но що се отнася до секса, този непокорен въздушен знак не се страхува да падне от високо. Водолеите се възбуждат от всичко, което е в разрез с обществените условности. И те обичат мистериозността, така че използването на превръзка на очите със сигурност ще вдигне градусите.

Водолят е знакът, който е най-тясно свързан с науката и технологиите, което означава, че той вероятно ще се зарадва на секс играчки, VR порно и всякакви джаджи. Някои от тях дори имат спестен бюджет за секс играчки. Ако не друго, вашият любовник Водолей бива отблъснат от по-традиционните подходи към секса - те просто не са достатъчно странни за този свободомислещ въздушен знак. Подобно на въздушната зодия Близнаци, те обичат разнообразието и мразят да скучаят.

Риби

Рибите са силно духовни и емпатични, затова не е изненада, че те търсят духовни връзки. Възбуждат се от всичко извън този свят - опитайте карти таро или съвместна медитация, за постигнете интуитивна връзка. Освен това рибите обичат да се носят по течението, така че сексът под душа и горещата вана е задължителен. Също така Рибите са художниците и поетите на зодиака, затова за тях е важен емоционалния, интимен секс. В крайна сметка те са любопитни души и единственото нещо, което ги отблъсква, е твърдостта. Докато сте гъвкави и отворени, Рибите ще се радват да плуват във вашата посока.

Вижте част 1 и част 2.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay