Проучване доказва, че правим по-малко секс от родителите ни, когато са били на нашата възраст

Парадоксално, но факт

Проучване доказва, че правим по-малко секс от родителите ни, когато са били на нашата възраст

Американско проучане, публикувано на втори август тази година, разкрива, че хората между 25 и 34 години са сексуално по-малко активни от поколението на родителите си. Нивото на сексуална активност на сегашното поколение се равнява на това на двойките през 1920 г. 

В цифри резултатите изглеждат така. 15% от момичетата не са имали сексуален контакт преди 18-годишната си възраст, за сравнение през 1960 г. са били само 6 %. 

Четотата на сексуалните ни контакти също са по-малко от колкото на родителите ни.

На първо четене звучи парадоксално. Как във времето, в което се говори толкова много за секс, отвсякъде ни залива порно съдържание, сексът продава всяка една стока, се оказва, че всъщност интимните ни сношения са доста оскъдни? Знаете, че когато има пренасищане с нещо, тогава то става безинтересно. Така май се е получило със секса. Дамите вече надничат полуголи от всяка реклама, мъжки тела има на почти всеки билборд.. та за какво ни е да правим секс? Удовлетворили сме любопитството си, вече няма какво ново да научим.. 

Едно време, когато технологиите не са били толкова развити и сексът  не е бил превърнат в бизнес, са имали много по-истински и емоционални сексуални преживявания. Замислете се!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay