Съвети, които ще ви разгорещят, преди да влезете в спалнята

Съвети, които ще ви разгорещят, преди да влезете в спалнята

Освен ако не сте от отбора на "Бързи и яростни", най-вероятно не преминавате от 0 до 100 километра в час, в секундата, когато скачате в колата. Тогава защо мислите, че можете лесно да преминете от държането на ръце до горещия секс в спалнята? Не, нужни са ви няколко съвета за предварителна игра, за да улесните пътя си към екстаза.

Мислете извън спалнята. Ако рутината ви за прелюдия включва малко целувки и докосвания, и след това уау, бам, тряс, благодаря – време е да промените начина си на действие. Предиграта определено започва преди да влезете в спалнята.

Възбуждайте го през целия ден. Предиграта може да започне сутринта и да продължи през целия ден. Играйте си с него. Сутринта може да влезете под душа с него, но без да правите секс, или по време на обедната му почивка можете да му напишете нещо секси, да му изпратите секси снимка.

Пишете му мръснишки съобщения. Осведомете партньора си какво ще правите с него, когато го видите, или го попитайте с какво иска да го изненадате вие.

Изпратете му предизвикателен кадър. Да, съобщенията са секси, но снимката оставя малко на въображението. Защо да не разгорещите нещата преди той да се е прибрал вкъщи?

Носете любимото си бельо. То ще ви донесе настроение и ще повиши желанието ви за любовни приключения по-късно.

Говорете. Когато флиртувате или пишете на приятеля си, му кажете какво ви привлича в него. Дори и той да го знае, никога не е излишно да му се напомни.

Дразнете го, когато все още нямате възможност да правите секс – когато сте на вечеря в изискан ресторант или на бар. Това ще го накара да очаква целувките ви с нетърпение.

Не се фокусирайте основно върху физическото докосване и стимулацията. Опитайте да освободите съзнанието си от работните ангажименти. Отпуснете се – слушайте еротична музика, гледайте порно, прочетете няколко страници от еротична книга.

Не забравяйте да подготвите и лубрикант, който е вашият най-добър приятел в спалнята.

Вижте колко далеч можете да стигнете. Чувствайте се свободни да изучавате ерогенните си зони.

Не обръщайте внимание на малките неща. Важно е да не притискате партньора си да прави нещо, което не желае.

Ако желаете да промените нещо в сексуалния си живот, говорете. Колкото повече отдавате внимание на предиграта, толкова по-лесно ще ви е да споделите и най-лудите си фантазии.

Пробвайте масаж. Ако стресът е между вас и настроението за секс, помолете го да ви направи масаж. Масажът е не само добър начин да изучите телата си, но също намалява хормоните на стреса.

Използвайте играчка. Използвайте вибратор върху зърната и около вагината си, за да повишите възбудата.

Започнете под душа. Сексът под душа може да не е за всеки, но предиграта под душа е друга история.

Гледайте секси филм заедно.

Разиграйте игра. И не, не е нужно да сте професионални актьори, за да се справите.

Насладете се на процеса – от секундата, в която сте станали от сън, до последната ви въздишка преди да заспите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay