Точките в женското тяло, отвъд G-точката

Точките в женското тяло, отвъд G-точката

Може би сте чували поне за G-точката, но има няколко други зони за удоволствие в женското тяло, за които си струва да научите. Запознаването с тези по-малко известни области може да бъде ключ към отключването на потенциала ви за оргазъм. Всъщност само една четвърт от жените са способни да достигнат до оргазъм само чрез вагинално проникване. Повечето от нас се нуждаят от някакво клиторно стимулиране, за да получат оргазъм. Но ако търсите нови начини (и места), моля, нека ви запознаем със следното:

G-точка

За започнем с най-популярната точка. G-точката е разположена на около няколко сантиметра във влагалището, в предната част на вагиналната стена (най-близо до стомаха ви). Текстурата на тази област се смята, че е по-твърда на допир и набъбва, когато сте възбудени. Най-добрите пози за стимулиране на G-точката са жената да е отгоре и кучешката.

А-точка

А-точката е чувствителна тъкан, разположена във вътрешните краища на вагиналната тръба между шийката на матката и пикочния мехур. Докато G-точката е по-подходяща за достигане на пълноценен оргазъм, А-точката е по-добра за засилване на чувствителността и усещането по време на любовната игра. Кучешката поза е най-подходяща.

U-точка

Тази точка е по-лесна за намиране, защото е разположена на вагиналния отвор между клитора и уретрата, откъдето уринираме. U-точката е невероятно чувствителна, така че трябва да се действа нежно там.

O-точка

Известна като "дълбоката" точка, О-точката е разположена по-навътре във влагалището зад шийката на матката. Благодарение на местоположението си, аналният секс най-добре стимулира O-точката, тъй като аналните стени се намират директно от другата страна.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay