Секси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин

Вижте какво друго показа специалната празнична анкета на Jenite.bg

<p>Избрахме да илюстрираме тази хелоуинска статия с творчеството на известния испански фотограф Еухенио Рекуенко. Неговите модели влизат в най-различни образи, изображенията имат зловещ привкус, така че са особено подходящи за празника.</p>

Избрахме да илюстрираме тази хелоуинска статия с творчеството на известния испански фотограф Еухенио Рекуенко. Неговите модели влизат в най-различни образи, изображенията имат зловещ привкус, така че са особено подходящи за празника.

Преди седмица в анкетата на Jenite.bg ви попитахме: Как ще се маскирате за Хелоуин? Нощта на Вси Светии вече отмина, така че е време да прегледаме резултатите. 

Започваме с най-съществения. Въпросът ни е предизвикал интереса и отговорите на близо 500 читатели. А цели 65,1% от тях категорично са заявили: "Този празник не го зачитам!"

Въпреки това обаче, среднощната ни разходка из центъра на София остави у нас впечатлението, че все повече българи се решават да облекат костюми за Хелоуин. Вероятно не защото зачитат самия празник, а просто защото виждат в него повод да се позабавляват по малко по-различен начин от обикновено.

Кои са най-предпочитаните предрешения? Ето какво ни показаха вашите отговори:

Секси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин
Независимо дали е маскирана или не, за българската жена най-важната цел си остава да бъде привлекателна. 11,2% от гласувалите в анкетата ни са избрали "нещо секси" за Вси Светии. Ние също забелязахме, че по улиците и заведенията имаше особено засилено присъствие на жени котки, зайчета, дами, облечени като платени момичета - в стил Джулия Робъртс в "Хубава жена".

Секси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин
Все пак има и момичета, които се придържат към традиционната стилистика на празника. Макар напоследък все повече да заприличва на светски маскен бал, Хелоуин всъщност не предполага безразборното носене на каквито костюми ни падне. Първоначалната им цел е да бъдат зловещи, за да се плашат от тях злите духове. 7,5% от читателите ни се съобразяват с това.

Секси костюмчетата бяха най-популярни за ХелоуинСекси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин
Други 5,5% пък се забавляват, преобразявайки се като любимите си герои от приказки и филми. Честно казано, такива идеи допадат особено много и на нас. Готино е да излезеш в нощта на Вси Светии и да се почувстваш така, сякаш си попаднал в нереалния свят на Шрек.

Секси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин
Много жени изпитват романтични копнежи и по отминалите епохи. В маскировъчния дух на празника, те решават да проверят как биха се чувствали в ролята на красиви дами, поканени на светско събитие през Средновековието, Ренесанса, а защо не и 20-те или 50-те на миналия век. 

Секси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин
4,4% от гласувалите в нашата анкета избират да заложат на ретро визия за Хелоуин.

Секси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин
3,7% oт читателките ни си имат други замечтани фантазии. На тях им е по-интересно да се почувстват като представителки на различна, екзотична култура. Индианки, индийки, гейши, туземски принцеси, испанки и какви ли още не вълнуващи образи - нашият свят е широк, така че и изборът в това отношение е много голям.

Секси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин
Противоположните образи на ангелите и дяволите също са популярни. Дори имахме подозрения, че ще излязат на челна позиция в резултатите от анкетата. Все пак е най-лесно човек просто да си сложи едни рогца или ореол на главата. Явно обаче тази година българките са решили да вложат повече усилия в костюмирането за Хелоуин, тъй като ангелчетата и дяволчетата застават чак на последно място с едва 2,6% от вота.  

Секси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин
Благодарим, че откликнахте на любопитството ни и споделихте с нас какъв костюм сте си харесали. В замяна ви предлагаме да проверите и какво казва този костюм за характера ви.

Ако искате да следите резултатите и от други анкети на Jenite.bg, можете да се присъедините към нашата страница във Facebook. Не забравяйте да отговорите и на новия ни, коренно различен въпрос: Какъв контрацептивен метод използвате?

Секси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин
Секси костюмчетата бяха най-популярни за ХелоуинСекси костюмчетата бяха най-популярни за Хелоуин

10 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 13.11.2013|15:25
Много малко ми допадат, дори някой са ми гадни.
8
Не е посочен 11.11.2013|16:58
Някой от тях са много красиви и наистина си заслужава да се облекат.
7
Не е посочен 04.11.2013|15:09
Винаги залагам на зловещи визии или нещо готик.
6
Не е посочен 04.11.2013|14:08
По-рано имахме такива партита във фирмата и тогава си правех труда, но днес - някак не ме влече, повече се старая около костюмите на децата.
5
Не е посочен 02.11.2013|13:37
А всъщност, нямаше логичния отговор "Няма да се маскирам"„ който щяха да изберат най-голям % от хората, аз лично се забавлявам с празника, но не съм се маскирала, така че за себе си намерих отговор.
4
Не е посочен 01.11.2013|20:54
Така е, на мен ми дойдоха в повече.
3
Не е посочен 01.11.2013|19:51
Добри са, тези дни се нагледахме на много различни костюми.
2
Не е посочен 01.11.2013|18:39
Ох, тази надупената кукличка трябва да спра да я гледам .
1
Не е посочен 01.11.2013|18:21
Няма нищо по - готино от секси костюмчетата .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay