10 коледни филма, подходящи за деца

10 коледни филма, подходящи за деца
Instagram

Коледа е време за семейството, за вкусна домашна храна, за дълги вечери на дивана и коледни филми. Коледа е уют и топлина. Ако искате да прекарате време със семейството си, има едно занимание, което е подходящо за всички- гледането на коледни филми. Въпреки това не всички филми са подходящи за деца. Има романтични истории, които няма да грабнат вниманието на децата, така че трябва да подбирате филмите внимателно.

Ако планирате филмов маратон днес, ето няколко филма, които можете да гледате всички заедно- от най-малкия до най-големия член на семейството:

"Коледното желание на Анджела"

Тази анимационна комедия представя Анджела, младо момиче от Ирландия, чието коледно желание е семейството ѝ да празнува празниците заедно. С тази надежда, Анджела пътува до Австралия, за да намери баща си и се опитва да сбъдне желанието си. Този сладък филм е пълен с комични моменти и има трогващ сюжет, който със сигурност ще се хареса на всички. 

"Коледните хроники"

Като родител може да харесате "Коледните хроники", защото в него участва двойката знаменитости от реалния живот Голди Хоун и Кърт Ръсел в ролите на Дядо Коледа и госпожа Клаус. Вашите деца, от друга страна, ще му се насладят, защото включва забавна комбинация от брат и сестра, които са принудени да спасят Коледа, след като по погрешка са причинили катастрофа на шейната на Дядо Коледа. Този семеен коледен филм има и продължение, "Коледните хроники 2", ако първият ви допадне! 

"Jingle Jangle: A Christmas Journey"

Десет години след като производителят на играчки Джероник губи увереността си да създава нови изобретения, неговата внучка Джърни го посещава и му връща надеждата. Джърни вдъхва живот на едно изобретение, което не само повдига духа на Джероник, но и му показва силата на семейството и магията. Тази фантазия е причудлива, весела и пълна с музикални изпълнения, което ще спечели децата. 

"The Star"

Този филм е за историята за Рождество Христово, но в тази версия има анимирани животни. Филмът разказва за Бо, сладко магаренце, което предприема пътешествието на живота си с Мария и Йосиф. Коледната тема и религиозният исторически контекст за празника са много силни.

"Скруч: Коледна песен"

Бъдни вечер е и Ебенезър Скрудж има само една нощ, за да се изправи лице в лице с миналото и евентуално да промени мрачното си бъдеще. Люк Еванс играе главната роля в този филм на Netflix, базиран на класическата коледна история.

"Приятелите на Дядо Коледа"

Ако семейството ви е пълно с любители на кучета, това е филмът за вас. "Приятелите на Дядо Коледа" е филм, изпълнен със сладки моменти и лесна за следване история, която е идеална за малки деца. Важно е да знаете, че след като изгледат филма, има огромна вероятност децата ви да поискат да имат куче, така че пускането на този филм е изцяло на ваша отговорност. 

"Късмет, Чарли, Коледа е!"

Това специално празнично предложение е базирано на популярното телевизионно шоу на Disney "Късмет, Чарли!" и проследява майка и дъщеря, Ейми и Теди, които се отделят от семейството си. Историята проследява техните предизвикващи смях злополуки и изобретателните тактики, които предприемат, докато се опитват да се съберат със семейството си навреме за Коледа. Това е забавен, лек и перфектният филм, подходящ за цялото семейство.

"Сам вкъщи"

Просто няма как да не включим "Сам вкъщи" в тази класация. Вероятно няма човек, който не го е гледал, но все пак, всички части на "Сам вкъщи" са подходящи за семейна филмова вечер. 

"Лешникотрошачката и четирите кралства"

Преосмислянето на класическата история на Дисни включва Клара, младо момиче, което получава мистериозен подарък за раздяла от майка си. От този момент нататък тя тръгва на невероятно пътешествие през четири сфери.

"Ноел"

Този празничен филм проследява пътуването на дъщерята на Крис Крингъл, Ноел, докато тя търси брат си и се опитва да го върне у дома. Тази забавна суматоха с участието на Ана Кендрик и Бил Хейдър e стоплящa сърцето история и определено е чудесен избор за семейна филмова вечер.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay