4 мъжки зодии, които имат нужда не от жена, а от майка

4 мъжки зодии, които имат нужда не от жена, а от майка
Canva

Общоприето е, че мъжете, избирайки съпруга, подсъзнателно търсят момиче, което прилича на майка им. Но има и такива, които напълно пренасят поведението на разглезени синове в семейния живот и понякога, докато играят на компютърни игри, викат на жена си: "Мамо, гладен съм!". Под какви съзвездия са родени тези мъже?

Мъж Телец

Земното момче боготвори майка си. И винаги е мечтало да срещне момиче, което да я замени ... Е, не напълно, но поне донякъде. Телецът иска да разхвърля чорапи, а мама да прибира. И когато е настинал все хленчи, а мама трябва да го съжалява. Разбира се, съпругата отдавна е престанала да търси причините за такова инфантилно поведение. Тя гледа с нежност съпруга си-син и се опитва да задоволява всичките му капризи.

Мъж Лъв

Страхотният и непобедим Лъв също гледа на жена си като на майка. Но първо, огненият съпруг се грижи да възпита правилно жена си. "Ти трябва да готвиш като майка ми. Трябва да управляваш домакинството като нея."
Когато е под крилото на милата си майка, която никога няма да го предаде и ще го обича такъв, какъвто е, Лъвът буквално цъфти и връзва.

Продължението може да видите тук.

Източник: Novinite.bg

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay