Как да оцелеете по Коледа с роднините му?

Мисията може и да е възможна

Как да оцелеете по Коледа с роднините му?

Коледа е най-хубавото време от годината – тогава имаме повече време за близките си, можем да хапваме на воля, без грам угризения и получаваме красиви и топли подаръци. Духът на Коледа вече е сред нас и ще ни съпътства през целия месец декември. Дали, обаче, Коледата е толкова приятна за тези от нас, които ще я прекарат с роднините на любимия?

Знаете как става. Той казва:

- Мило, хайде тази година по празниците да сме при нашите. Бяхме при Вашите миналата година, и се усмихва невинно.

Вие, разбира се, искате, не искате, се съгласявате, макар че имате доста неизвестни и не знаете дали това решение е много правилно. Ние ще Ви покажем, че Коледата с неговите роднини, може да бъде успешна.

  • Опитайте се да намерите общи теми с тях. Проучете интересите им и подхванете някоя тема, по която и вие, и те, можете да говорите достатъчно.

  • Приемете го от хубавата страна. Коледа със семейството му означава още подаръци под елхата за Вас

  • Може да научите някоя нова рецепта от майка му или баба му, с която да го смаете. Момчетата винаги обичат манджите на мама и ако вие се научите да готвите любимия му специалитет по същия начин, ще натрупате много точки във ваша полза. Аз така научих през миналите коледно-новогодишни празници как се прави веган луканка и кюфтета от орехи.

  • Ще имате много време, в което майка му да Ви показва негови стари албуми и касети. Ще имате уникалната възможност да видите вашия любим по-сладък от всякога – а именно като малък.

  • Неговата майка е тази, която може подробно да Ви информира за неговите капризи, прищявки и неща, които не долюбва. Така ще сте с една крачка напред

  • Ще можете да опознаете града му, там, където е израснал и да се пренесете в детството му. Той ще ви е благодарен, защото сте му позволили да усети автентичния дух на Коледа от времето, когато е бил малък, само че този път в същия град, но пораснал и с Вас

  • Освен всичко това, няма да имате задължението да стягате празничната трапеза, защото все пак сте на гости!

Желаем Ви страхотни празници!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay