Съблазнителните танци извайват

Най-страстната тренировка

Анджелина Джоли, Майли Сайръс, Деми Мур, Дарил Хана и куп други поддържат сексапилно изваяната си фигура, танцувайки... на пилон.

 

Pole dancing е един от най-приятните начини за натоварване. Да танцуваш под звуците на страстна музика, да учиш нови сексапилни движения и на всичкото отгоре да оформяш тялото си. Звучи добре, нали?

 

Pole dancing начинанието се появява в САЩ през 20-те години на XX век. В началото се практикува от пътуващи артисти, а след това и от танцьорите в кабаретата. Днес танцуването на пилон е по-разпространено, наместило се в графата "спорт" и достъпно за всички ентусиасти.

 

Най-големият плюс на секси танците е, че се натоварват всички мускулни групи - тренировката включва катерене, висене, плъзгане. Освен това се изгарят много калории, подобрява се пластичността, а на края на спортното начинание жената се чувства по-уверена и женствена, вместо просто изтощена.

 

Начинаещите трябва да знаят, че в началото се започва с изучаване на съблазнителните движения на тялото, а чак след това се преминава към пилона.

 

Уроци по Pole dancing се предлагат и в България в някои фитнес зали.

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 01.06.2011|09:52
Танците на пилон са хем полезни, хем развлекателни. Голям плюс на танците на пилон е, че помагат на жените да развият своята сексуалност. Жените са родени да бъдат женствени и секси, но покрай майчинството и кариерата често пренебрегват тези свои качества. Танците на пилон не са никак лесни. Изискват сила, издръжливост и предварителна подготовка. Тялото почти през цялото време се намира във въздуха и разчита на мускулите на ръцете и краката. Резултатът е не само красив и прелъстителен танц, но и стегнати бедра, ханш, ръце, пластичност, гъвкавост и тонизирана мускулатура на цялото тяло.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay