Срещу грипа - със секс!

Секс вместо антибиотици

Срещу грипа - със секс!

Вече в късно да се имунизирате против грипа, който в момента дебне зад всеки ъгъл. За това трябва да намерите друг начин да предотвратите идването му. И ето една добра новина за любителите на ласките и тези, които ги предпочитат пред блистерите с хапчета - последни изследвания на европейски учени разкриват много оптимистични прогнози за влиянието на секса върху сезонните настинки и вируси.

 

Според британски лекари хормоните, които човешкото тяло отделя по време на средно дълъг, около 25-минутен сексуален акт, стимулират имунната система и са напълно способни да ви предпазят от зимния грип и да ви запазят здрави, дори по време на епидемия.

 

Оказва се, че ласките са ефикасни само като превантивен метод, а ако болестта вече ви е споходила, е по-добре да се откажете от тях, поне за около седмица, докато отмине периода, в който сте най-заразни и опасни за здравето на партньора ви.

 

Така че - докато е време, зарежете лекарствата и ваксините, скачайте в леглото и се наслаждавайте на любовта и здравето, с която тя ще ви дари. Какво по-хубаво от това!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay