Елизабет Хърли: Харесва ми да играя дявола

Елизабет Хърли в ролята на лошата

Елизабет Хърли: Харесва ми да играя дявола

Актрисата Елизабет Хърли твърди, че е много по-лесно да се изиграе отрицателен персонаж, отколкото положителен, пише сайтът musicrooms.net. Освен с връзката си с Хю Грант, Хърли е известна с превъплъщенията си във Ванеса Кенсингтън в комедията "Austin Powers: International Man of Mystery" и като Дявола в "Шеметна сделка".


45-годишната красавица наскоро засне пилотния епизод на продукцията на NBC "Wonder Woman". Снимките се състояха в Лос Анджелис, а Хърли бе гостуваща актриса и изигра отрицателен персонаж. В интервю по този повод Елизабет заявява, че най-много се забавлява именно с роли на лошите и дори се шегува, че това е така, защото те са близки до нейния характер. "В кариерата си съм изиграла няколко злодея и много ми харесва. Изисква се по-малко актьорско майсторство. Шегувам се, разбира се."


По повод новата си роля, Хърли заявява, че се вълнува много. "Срещнах се с шефа на Warner Bros TV, когато бях в Лос Анджелис през януари. Бях много щастлива, че сценаристът Дейвид Кели ("Адвокатите от Бостън", "Али Макбийл") е човекът зад сериала."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay