Как да комбинирате любимите си дънки, за да ги облечете в офиса

В офиса с дънки

Знаем, че не всички дами се радват на щастието да ходят ежедневно облечени на работа като нас. Ако ви е позволена поне малко фриволност в облеклото определено трябва да се възползвате от възможността да разнообразите строгите костюми с чифт дънки. Има толкова много начини да придадете на денима професионален и подходящ за офиса вид. Ние подбрахме три тоалета, които да ви дадат посока и да ви вдъхновят.

 

Не оставяйте любимите си тъмни дънки само за вечерите в града. В комбинация със стилна женствена риза, елегантно сако и класически високи обувки те ще изглеждат много професионално и секси.

 

Тесните дънки също могат да бъдат носени в офиса, стига само да ги омекотите с дълго палто или блейзер. За да изглеждате изключително елегантно и да добавите лукс в тоалета изберете сако или жилетка от интересна релефна материя.

 

Моделите с широки крачоли са много добър вариант. Трябва да се постараете останалата част от тоалета ви да е със строга кройка. Можете да експериментирате с цветовете и материите.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay