Ralph Lauren стартират луксозна линия дънки за ценители

Лусозната линия деним на Ralph Lauren

Ако искате да добавите усещане за стил, изисканост и блясък към ежедневния си тоалет е време да се обърнете към Ralph Lauren. Компанията планира да пусне на пазара луксозна линия деним с младежки дух.

 

С този ход марката цели да достигне до дами, които искат да се чувстват специални дори и в най-обикновените дни. Линията няма да се състои просто от няколко чифта дънки. В нея е заложена цяла концепция и е предназначена за истинските ценители на модата.

 

Според господин Lauren жените, които се затрудняват при избора на съблазнителни дънки, могат да си купят един или два дизайнерски чифта, но не марката ги прави специални, важни са детайлите, визията и гледната точка. Според дизайнера денимът е вечна част от дамския гардероб, която му придава стил и разнообразие.

 

Предвижда се модната линия да бъде пусната за продажба през юли и се очаква да учуди и изненада много хора. Макар че в колекцията ще бъдат включени и класически модели, компанията иска да предизвика революция, която да промени настоящите разбирания за дънки. Освен изключително модерните тесни и много широки джинси дамите ще могат да си купят и дънкови сака, шлифери и якета.

 

Разширяването на перспективите, когато говорим за типични дънки, определено е иновативна идея. Изглежда, основната съставка в рецептата са аксесоарите. Въпреки че повечето тоалети не са предназначени да бъдат удобни, предизвикват интерес със съблазнителната си елегантност.

 

Идеята определено звучи интригуващо и иновативно, но дамите, които намерение да се поглезят с модел от колекцията могат да започнат да спестяват от сега. Спекулациите са, че цените ще варират между 300$ и 2,000$.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay