Пригответе си самочувствието - отивате на лов за бели дънки

Щом Виктория Бекъм може, то и вие можете

Секси знаменитости като Виктория Бекъм и Кейт Мос изглеждат добре каквото и да облекат. Включително и бели дънки, от които много от вас със сигурност се страхуват. Истината е, че и вие можете да си го позволите, просто още не го знаете.

 

Якета, къси панталонки и елечетата, правят всяка последователна дама, която иска да е в крак с модата, да изглежда обиграна и изтънчена.

 

Но ако предпочитате да покажете по "жените са силни и секси" страна, заложете на нещо като комбинацията на Меган Фокс в "Трансформърс 2" - бели дънки с черни ботуши и предизвикателно бюстие, например.

 

И все пак, преди да тръгнете да купувате първия си чифт бели дънки, проучете малко, за да не станете от много шик в малко недоразумение.

 

Намирането на идеалните бели дънки е далеч от избирането на стандартен син деним за събота вечер. Белият деним не прощава на тялото ви, особено в сравнение с другите дънки, които сте свикнали да носите. Няма начин да не забележите това, което ви казваме, още в момента, в който скочите в чифт, който е дори само един размер по-малък от вашия.

 

По начало белите дънки се правят от по-фина и тънка материя, така че търсете нещо наистина качествено. Трябва ви по-дебела материя на ваша страна, в случай че се налага да криете бриджове или малко целулит под дупето.

 

И не прибързвайте със заключението, че отдолу задължително трябва да сте с бяло бельо. В случая по-важен е не цвета, а моделът. Препоръчително е да заложите на безшевен такъв, най-добре в телесен цвят.

 

Хубавото на белия деним е, че е класически и секси сам по себе си, но от друга страна е "общителен" и би могъл да стой перфектно с най-различни горни дрехи.

 

В случай, че само той не ви е достатъчен, огледайте рафтовете по магазините за подходящо яке. В комбинация с бели дънки, якето стои като аксесоар само по себе си, особено ако е върху цветна, пролетна туника или потниче.

 

Освен с дънкови якета, белите дънки предполагат още какво ли не. Експериментирайте. Сега ви е паднало да сложите онези червени обувки, които криете в гардероба от толкова време. Имате нужда само от подходящо горно и сте готови. Подобно на черното, но дори повече, бялото е приятелски настроено към почти целия ви гардероб. Особено към по-свежите и ярки дрехи.

 

Това, с което не ви съветваме да го партнирате е сиво, бежово, слонова кост и подобни, защото рискувате да сте едноцветна и леко измита. Ако държите именно на тези цветове, то нека аксесоарите да са по-цветни и ярки, а защо не и обувките.

 

В случай че до сега не сте го знаели, се надяваме да сме ви отворили очите за белите дънки. Дори да имате малки несъвършенства, запомнете че една подобна, смела дреха, може да накара и вас и останалите да ви виждат идеална и секси.



3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.04.2011|09:54
Много жени се притесняват от тялото си и това наистина е основната причина да не носят светли дрехи. Много е приятно и изключително секси е да видиш жена в бели дънки с черни или пък червени обувки. Трябва все повече жени да се осмеляват да експериментират с белите дънки.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay