Насладете се на вкусната мексиканска кухня без никакви усилия:
Необходими продукти:
4 чаши пилешки бульон
1 кг пилешко месо
2 чаши бланширани чушки
1 глава лук, нарязана
2 скилидки чесън
1 супена лъжица кимион
1 супена лъжица риган
2 ч. л. чили
2 ч. л. сол
черен пипер
4 чаши качамак
тънко нарязани репички
тънки нарязано зеле
свеж кориандър
Начин на приготвяне:
Сложете всички продукти, с изключение на качамака, репичките, зелето и кориандъра, в уреда за бавно готвене. Включете на ниска степен и оставете да се готви от 6 до 8 часа, докато пилето стане готово.
Извадете месото от уреда и го натрошете.
Върнете го в уреда, заедно с качамака и го оставете още 30 минути.
Серивайте супата в купички, като гарнирате със зелето, репичките и кориандъра.
Добър апетит!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 | 0 |