Билетите за "Красавицата и звяра" са в продажба от днес

Бъдете сред първите гости на филма

Билетите за "Красавицата и звяра" са в продажба от днес

Вечната приказка на Дисни, покорила няколко поколения, оживява на голям екран в ослепителна игрална версия на 17 март. Вълшебното приключение Красавицата и Звяра е чакано от милиони зрители по целия свят. В България най-нетърпеливите от тях ще имат възможност да бъдат сред първите, прекрачили прага на омагьосания замък, защото предварителните продажби на билети започват от днес – 1 март. От тогава зрителите ще имат възможност да закупят билети и за предпремиерните прожекции на 16 март. Филмът с участието на Ема Уотсън, Дан Стивънс, Люк Еванс и много други идва в България на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Най-големите фенове на Красавицата и Звяра в България ще имат възможност да са сред първите, които ще видят игралната версия на вечната история на Бел и Звяра. Когато младо момиче от затънтено френско село, но с огромни мечти, попада в омагьосания замък на принц, превърнат в звяр заради арогантността си, техните отношения преминават през куп перипетии, докато се стигне до най-искрени чувства. Вълшебният свят на приказката е населяван още от омагьосани придворни, превърнати в говорещи и изключително чаровни домашни предмети, както и от красив злодей, който няма да се спре пред нищо, за да се ожени за Бел, включително и да убие Звяра. Световното турне на актьорите и екипа е вече в разгара си и някои от големите световни столици – Париж, Лондон, Шанхай, вече се потопиха в приказната атмосфера. А отзивите от късметлиите, имали възможността да гледат филма, са повече от възторжени.

Ето и няколко любопитни факта за филма, които ще ви е интересно да разберете.

  • По време на продукцията са използвани над 8700 свещи за декорацията.
  • Омагьосаната гора, която обгражда замъка на Звяра е с реални дървета, живи плетове, замръзнало езеро и 20 000 ледени висулки. Всичко това е отнело 15 седмици, за да бъде завършено.
  • За продукцията са използвани органични материали на костюмите от доставчици, които плащат спрведливо на своите служители.
  • Конете на Филип, Бел и Морис се играят от три различни коня, като двата са боядисвани всеки ден.
  • Ема Уотсън (Бел), Ема Томпсън (г-жа Потс), Люк Евънс (Гастон) и Нейтън Мак (Чип) са родени на една и съща дата -14 април. Това е и датата, в която актьорите са дублирали филмчето.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay