Камелия с елементи на Гага

И двете певици си падат по комикси в облеклото

Българските поп-фолк певици отдавна започнаха да се усещат, че заради дългогодишните им пошли изяви, в България не се гледа с добро око на тигровите и леопардови щампи. И макар световноизвестните им колежки да носят невъзмутимо такива неща, кръшните "славеи" гледат да ги избягват. Поне от време на време. 

За да запълнят празнината, от своя страна вмъкват в тоалетите си елементи, с които са се появявали прочутите поп изпълнителки. Новият пример за такова "съвпадение" срещаме в профила на Камелия в една от социалните мрежи. Тази седмица тя зарадва феновете си, споделяйки два албума със снимки от последните си участия - в столичен клуб и на панаира в Чипровци.

И за двете събития изпълнителката на "Лошо действаш ми" бе решила да завърже около русата си глава плат с комикс мотиви. Като хипарка, само че в поп-арт вариант. Модното решение веднага ни напомни и за Лейди Гага, която неведнъж се е появявала с подобни анимационни части от облеклото. Включително нещо като халат, клин и обувки, подарени от почитателитe ѝ  - "малките чудовища", според определението на самата певица. 

Камелия с елементи на Гага

Като гледаме снимките на Камелия, нейните "малки чудовища" също са харесали забавната визия. На един от кадрите, например, се вижда как момче от публиката е оформило с пръсти сърце и го насочва към своята фолк любимка.

На нас комбинацията между шарения комикс на главата, трибагреното американското знаме и колана с череп и кости не ни допада особено. Но ще се въздържим да обвиним Ками в безвкусица, тъй като част от световните ѝ колежки също не се справят по-добре в съчетаването на анимирани елементи. В галерията ни можете да видите как изглеждат те на червения килим, включително върху Кейти Пери.

На първо място (след Камелия) обаче сме сложили дизайнерката Мира Бъчварова, известна като "българската Лейди Гага". Тя също има снимка с чудна комикс рокля, която сама си е ушила. Вероятно от нейното ателие идва и аксесоарът за глава на Камелия - певицата не за първи път се спира на ексцентрично предложение от Лейди Бъчварова.

8 15
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 10.09.2012|18:01
искате да научите какво ви е подготвила съдбата ---- http://gledane.tochica.com/r/2099/ :))) аз открих :)
8
Не е посочен 10.09.2012|11:12
Не че си падат толкова по облекла с комиксов принт, но това сега е на мода и те го носят
7
Не е посочен 10.09.2012|10:26
Родните чалга величия напоследък се опитват да са в крак със световните трендове, макар и по-една идея по-нескопосан начин, някои от тях залагат усърдно и на ултра скъпи дизайнерски тоалети.
6
Не е посочен 10.09.2012|10:19
не видях къде е сензацията...
5
Не е посочен 10.09.2012|10:16
Лейди Гага отново е най-ужасна от всички!
4
Не е посочен 10.09.2012|10:08
Като цяло забелязвам, че не само те си падат по комиксите, а това е някаква нова тенденция!
3
Не е посочен 10.09.2012|09:58
Ами да :) То това явно си е някаква мода!
2
Не е посочен 10.09.2012|09:56
Оффф, ами като сте искали да напишете нещо за тази нова мода да бяхте написали!
1
Не е посочен 10.09.2012|09:46
Супер тъпа статия! Не виждам нищо лейди Гага в нея!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay