Съвети за успешната първа среща онлайн

Съвети за успешната първа среща онлайн

Сама сте? Няма проблем! Във време на самоизолация и ограничен човешки контакт, личният ви живот не трябва да замира напълно. Десетки онлайн приложения са тук, за да ви помогнат да подобрите интимния си живот. И за да сме сигурни, че сте готови да влезете във виртуалния свят и всъщност да имате добри срещи, ние сме ви подготвили няколко страхотни съвета.

Продължете с ритуалите, които сте спазвали преди изолацията. Отделете време, за да се подготвите и направете всичко, което обикновено бихте направили, за да се подготвите за среща. Обмислете да направите няколко физически упражнения, за да намалите стреса. Танцувайте из стаята, разтягайте се или проведете бърза медитация.

Все още може да носите дрехите си за спорт. Страхотната новина за видео чата е, че трябва да мислите само за горнището си. Независимо дали става въпрос за работна среща или среща, уютните спортни дрехи са позволени, стига да не са в кадър. Така че облечете си спортния анцуг и удобните чехли, но не споменавайте на никого. Ако срещата ви потръгне, другият признае, че е облечен по подобен начин, може да го направите и вие.

Това не е състезание. Ако застанете пред камерата, а човекът отсреща не е положил никакви усилия, не се чувствайте неудобно. Ако чуете коментар, който не ви допада, направете се, че не сте го чули. Този човек е непознат и всичко, което може би знае за вас е как вземате пощата си или дали имате куче. Важното е да се чувствате добре и срещата да върви по план.

Не премисляйте прекалено нещата. Независимо дали става въпрос за лична или виртуална първа среща, човек е устроен да премисля това, което може да се случи. Най-добре е да се отнесете към разговора така все едно познавате човека и просто продължавате съществуващата дискусия. Ако химията е налице, понякога прекаленото планиране може да съсипе нещата. Разговорът е много по-забавен, когато излезете от ситуацията. Помислете за нещата, които бихте искали да знаете за другия, и напишете въпросите си.

Вземете предвид техническите проблеми. Подобно на срещите в реалния живот, логистиката за провеждането на разговора трябва да бъде отговорност на страната, предложила срещата. След като часът е отговорен, единствената ви работа е да сте навреме или може би с минутка закъснение, за да го изпотите. Изключете телевизора и оставете настрана телефона си, за да сте концентрирана в разговора.

Като всяка хубава среща, целта ви е да оставите този човек да се чувства така, сякаш няма търпение да ви види отново. Най-добре е разговорът ви да продължи около 30-тина минути. Дори и срещата да върви перфектно, вие не дължите на този непознат цяла нощ и в идеалния случай би било хубаво да оставите някои въпроси без отговор за следващия си чат. Не се извинявайте, просто кажете, че трябва да приключвате разговора, но вече очаквате да се чуете отново.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay