Сър Антъни Хопкинс на 85- кое е нещото, което му дава сили в трудните моменти

Великата холивудска икона сър Антъни Хопкинс навърши 85 години в последния ден на годината и използва този повод, за да сподели послание, изпълнено с надежда в новогодишната нощ. Освен добавянето на лъч ярка светлина през това магическо време, съветът на легендата също е много полезен и може да ни помогне да преминем през предизвикателни времена, като ни накара да видим живота от нова и освежаваща перспектива.

На 31 декември звездата от "Мълчанието на агнетата" сподели видео в своя Instagram, което започна с пожеланията му към всички за Честита Нова година. След това добавя: "Това съобщение не е предназначено да бъде тежко, но се надявам полезно." Хопкинс се обърна към "хора, които се борят" в живота си, като отбеляза: "Бъдете добри към себе си." Той продължи, като каза: "Живейте живота си. Гордейте се с живота си."

Въз основа на собствения си опит, Хопкинс вярва, че не трябва да пренебрегваме борбите си и вместо това трябва да молим за помощ, когато имаме нужда от нея. Той отбеляза: "Където и да сте, поискайте помощ, не се срамувайте, гордейте се със себе си."

Актьорът обяснява: "Преди 47 години бях в отчайваща ситуация, в отчаяние и вероятно нямаше да живея още дълго." Въпреки това, след като работил по проблемите си с професионалисти, нещата се обърнали към по-добро. Той призна, "Имам най-добрия живот, който дори мога да си представя, и дори не мога да си припиша заслугите за това."

Хопкинс също е твърдо убеден, че винаги трябва да държим негативизма настрана. Той обясни: "Стойте далеч от токсичните хора". 

Говорейки с хора, които преминават през депресия, иконата отбеляза: "Не ги слушайте. Не се оставяйте да бъдете унижени. Депресията е част от живота, понякога [както и] безпокойството. Животът е труден.''

Това не е първият път, когато актьорът споделя послание на рождения си ден. Преди 2 години той направи видео, в което се обърна към младите хора с думи на мъдрост и сила. Той отбеляза: "Млади хора, не се отказвайте. Просто останете там. Продължавайте да се борите. Бъдете смели. Могъщи сили ще ви дойдат на помощ. Това ме крепи през живота ми."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay