Те са успешни и богати. Те ни напътстват

Те искаха да знаят по-рано...

Женевева Тиър
Женевева Тиър

Простено е да допускаш грешки, било то и на мястото, където трябва да си безупречен - офисът. Все пак никой не е роден научен, но когато имаме желанието да се превърнем в такива, то винаги успяваме. Ще ви представим най-ценните съвети на три супер богати и успешни жени. Те също са допускали грешки, но въпреки това са успели.

 

Вижте какво споделят:

 

Моли Ронкъл е известна гримьорка и основателка на Mally Beauty - луксозен салон за красота, любим на много знаменитости.

 

Най-голяма грешка, според нея: да не бъдеш себе си

 

"Когато бях нова в бизнес средата, нямах никакъв усет към това, което изглежда добре. Носих суперкъси поли и тонове грим, всичко това на високи токчета. Веднъж известен коафьор ме дръпна настрани и ми каза, че всички ми се подиграват. Прибрах се и заплаках, а на следващия ден отидох на работа с джинси, без грим. Но това не бях аз, усещах, че не съм себе си. Вече не ми пука за общественото мнение, аз съм себе си и доказах, че съм добра в това, което правя."

 

Фелиша Дей е създателка, актриса и продуцент на уеб сериала The Guild.

 

Най-голямото ѝ препятствие : да се скъса от работа

"Имах идеите за героите в главата си, но нямах нужната самодисциплина да седна и да ги нарисувам. Изглеждаше ми прекалено страшно, че може да се проваля, затова и отлагах работата. Накрая се съвзех, поставих си краен срок и си обещах да го направя за себе си. Започнах да пиша по час на ден, което си беше голяма стъпка за мен - поне не го правех на сила, което ми помогна много."

 

Женевева Тиърс - главен изпълнителен директор на www.sittercity.com /най-големият оналйн сайт за бавачки/.


Най-глупава ѝ грешка: да прави всичко сама

 

"Когато създадохме компанията, аз отговарях за всичко - потребителски услги, ПР, маркетинг, назначения. В един момент се докарах до там, че обикалях офиса, за да се съсредоточа над една единствена задача. Просто за колкото повече мислиш, толкова по безполезен ставаш."

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay