Освежете гардероба си с хитовите пролетни аксесоари

Свежите пролетни аксесоари

Освежете гардероба си с хитовите пролетни аксесоари

Да внесете в гардероба си свежа пролетна искра не означава задължително да го промените тотално. Понякога имате нужда само от неочаквана чанта, алтернативни обувки или бижу, в което съвсем случайно сте се влюбили. За щастие пролетният арсенал от аксесоари е пълен със свежи и интересни идеи, които веднага ще съживят тоалетите ви. Ето тези, които според нас си заслужават:

 

Ярки чанти – няма нищо по-забавно и слънчево от чантите в бонбонени цветове. Формата и размерът нямат значение, добавете неочаквана цветна експлозия към тоалета си и сте готова за разходка под белите облачета.

 

Плетени обувки – независимо ниски или високи, те винаги са на мода, но този сезон са далеч по-изчистени, свежи и луксозни.

 

Амулети – няма нищо по-актуално от бижутата, които напомнят на древни племена като ацтеките. Мислете за злато, сребро, геометрични форми и естествени камъни. Това би било смело и привличащо всички погледи допълнение към тоалета ви.

 

Големи ретро очила – изтеглени като котешко око, с форма на пеперуда или с класическа овална форма, големите ретро очила се завърнаха и ще променят цялостната визия на тоалета ви.

 

Шапка с голяма периферия – тя отива на почти всяко лице, предпазва ви от слънцето и ви придава изисканост и елегантност.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay