Червеният килим в Кан заблестя...

Ума Търман - красивият лебед в Кан

Салма Хайек
Салма Хайек

За Кинофестивала в Кан звездните красавици пристигнаха с по няколко куфара, пълни с тоалети.

 

Все пак това е второто най-значимо събитие в света на киното за годината, след церемонията по връчване на наградите "Оскар", съобщи в. "Дейли мейл".

 

Според изданията още първият ден се е превърнал в сериозно изпитание и за холивудските актриси, и за техните стилисти. Ума Търман, например, само за един ден успя да демонстрира три запомнящи се тоалета, коментира БТА.

 

Русата звезда от "Убий Бил" прекара весело времето преди началото на фестивала в компанията на Робърт де Ниро, с когото са в журито, определящо носителите на основната награда "Златна палма". За да си побъбри с Де Ниро пред бутилка хубаво вино, Ума Търман сложи тъмна копринена рокля на червени цветя. 
Тоалетът с кимоно ръкави в японски стил прекрасно подчертаваше стройната фигура на 41-годишната звезда. 

 

На откриването на Кинофестивала в Кан обаче Ума Търман заложи на бялото. Първо, по време на официалната фотосесия, Търман позира пред фотографите в прилепнала по тялото къса бяла рокля, украсена с нежна бродерия на цветя, дело на дизайнерите Долче и Габана.

 

Вечерта звездата дефилира по червения килим преди премиерата на филма "Полунощ в Париж" на Уди Алън в тоалет от атлас и с пера, като бял лебед и с право си заслужи признанието за кралица на вечерта. Уникалната рокля е от модна къща "Версаче". 

 

За втора кралица на Кан беше обявена актрисата Салма Хайек. През деня заедно с колегата си Антонио Бандерас тя представи новата анимационна лента "Котаракът в чизми". Пред фотографите Хайек позира облечена цялата в кожи. Коженият тоалет в червено с необичайна кройка беше украсен с цветна гирлянда, закрепена на раменете. Чудото на дизайнерското изкуство беше изработено за звездата от модна къща "Гучи". Изборът не е изненадващ, тъй като съпругът на Хайек - Франсоа-Анри Пино, е собственик на бренда. От сватбата си с него актрисата носи само дрехи с марки, които принадлежат на мъжа й. 

 

Вечерта Хайек смени кожите с великолепен перлено-сив тоалет. За разлика от колежката си, която премина сама по червения килим, Бандерас бе придружаван от съпругата си, актрисата Мелани Грифит, облечена в черна рокля. 57-годишната Грифит също бе заложила на тоалет с цветна украса по раменете, очевидно 
последен писък на модата през този сезон. Цветни елементи не липсваха и по бялата дневна рокля на Рейчъл Макадамс. Вечерта, за дефилето по червения килим, Макадамс бе предпочела червен тоалет от дантела. Също на дантела, но бяла, беше заложила индийската актриса Айшвария Рай.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.05.2011|10:32
Как няма да заблести след като толкова много красиви жени минават по него. Ума Търман, Салма Хайек, Мелани Грифит, Айшвария Рай, красота! Както винаги елегантни, изискани и единствени!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay