Технологията с микроток: най-енергизиращата и подмладяваща козметична процедура на пазара

FOREO представи лимитирана версия в ментов цвят на своето микротоково устройство BEAR, гарантиращо професионални резултати у дома

Технологията с микроток: най-енергизиращата и подмладяваща козметична процедура на пазара

Нова тенденция доминира на козметичния пазар – процедурите с микроток. Използвана широко в салоните за красота за анти-ейдж терапии, технологията с микроток днес е по-достъпна от всякога и потребителите вече могат да ѝ се насладят и у дома с гаранция за професионални резултати. Това е възможно, благодарение на най-новото устройство на шведския козметичен бранд FOREO, a именно BEAR. От тази седмица уредът, който стяга, тонизира и контурира кожата на лицето, е наличен в цвят фуксия или матирана ментова версия у нас в магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на www.notino.bg. Препоръчителната цена на BEAR е 586 лева.

Технологията с микроток: най-енергизиращата и подмладяваща козметична процедура на пазара

FOREO BEAR е уред за тонизиране на кожата с микроток, който извежда фитнеса на лицето на съвсем ново ниво. Той използва напреднала микротокова технология и T-Sonic™ пулсации, за да тренира и стимулира над 65-те мускула на лицето и шията. BEAR стяга и енергизира кожата за младежки, контуриран вид, осигурявайки ви професионална терапия в уюта надома ви.Стимулиращите микротокове тонизират кожата, докато T-Sonic™ пулсациите, които са запазена марка на FOREO, отпускат точките на напрежение на лицевите мускули, изглаждайки фините линии и бръчици.

BEAR разполага и с патентована анти-шокова система (Anti-ShockSystem™), която го прави най-сигурното устройство с микроток в света.Интелигентните сензори измерват устойчивостта на кожата ви на електричество, след което автоматично настройват и регулират интензивността така, че процедурата да бъде ефективна и с нулев дискомфорт за потребителя!

Какво точно е микротокът и как може да подпомогне производството на колаген?

Технологията с микроток: най-енергизиращата и подмладяваща козметична процедура на пазара

Накратко, микротокът стимулира производството на АТФ (аденозинтрифосфат), което от своя страна насърчава синтеза на структурни протеини като еластин и колаген.Колагенът е основният протеин, който тялото ви използва за изграждане на мускули.Подобно на тренировка за лице, BEAR действа чрез двете си микротокови сфери, които насочват микротоковата си енергия директно към кожата и раздвижват мускулите.

Средно голямата повърхност на сферите означава, че те могат да обработват по-големи площи и същевременно да насочват действието си концентрирано върху всяка малка фина линия с прецизна грижа.Когато използвате микроток, кожните клетки се разграждат и след това порастват отново по-силни, по същия начин както се случва с вашите мускули след вдигане на тежести.Докато признаците на стареене се заличават в епидермисния (горния) слой на кожата, BEAR работи едновременно и на нивото на дермисния (най-дълбокият) слой на кожата, за да се получи стегнат и тонизиран външен вид.

Технологията с микроток: най-енергизиращата и подмладяваща козметична процедура на пазара

Какво представляват пулсациите на T-Sonic™ и какво правят?

"T" в T-Sonic™ е съкращение от трансдермално– наречени са така, защото тези пулсации преминават през външните слоеве на кожата.Когато са насочени към зони, предразположени към поява на бръчки, T-Sonic™ пулсациите помагат за отпускане на точките на напрежение на лицевите мускули и за изглаждане фините линии и бръчки.Те също така подобряват притока на кръв, намаляват подпухналостта и тъмните кръгове и подобряват усвояването на всякакви козметични продукти, оставяйки кожата ви с младежки блясък.

Безопасни или болезнени са процедурите с микроток?

Устойчивостта на кожата на всеки варира в зависимост от това колко е суха или хидратирана. В резултат на това устойчивостта на кожата може да е различна според сезона или деня и варира от кожа до кожа.Иновативната анти-шокова система на BEAR™ използва интелигентни сензори за сканиране и измерване на устойчивостта на кожата ви на електричество със скорост 100x в секунда.След това автоматично настройва микротока (само за 0,002 секунди – по-бързо, отколкото дори можете да си помислите за мигане), за да подхожда най-добре на кожата ви.В резултат на това анти-шоковата система на FOREO елиминира всякакъв шанс за дискомфорт за кожата ви, което води до максимално удобство, ефективност и видими резултати при всяка употреба.

Технологията с микроток: най-енергизиращата и подмладяваща козметична процедура на пазара

Колко често трябва да се използва микротоково устройство вкъщи?

Технологията на BEAR™ е достатъчно безопасна и нежна за използване всеки ден – сутрин или вечер. Препоръчваме да използвате BEAR™ веднъж на 24 часа, за минимум 2-минутна процедура.

Има ли области, които трябва да се избягват?

В централната част на шията се намира щитовидната жлеза и преминаването на устройството през тази област може да я свръхстимулира, което не е препоръчително.

Може ли да се използва серум с устройството?

Съветваме да използвате серум на водна основа, предназначен за употреба с микротокови устройства, за да направите ефекта от процедурата оптимален. Опитайте серума FOREO SERUM SERUMSERUM– с неговата дълбоко хидратираща формула, която съдържа антиоксиданти, богати насквален и хиалуронова киселина,той допринася за по-мек, гладък и младежки вид.

Може ли BEAR™ да се използва в зоната около очите?

Да, можете да използвате BEAR™ около орбиталната кост (областта точно над скулата), за да третирате фините линии.

Технологията с микроток: най-енергизиращата и подмладяваща козметична процедура на пазара

Може ли да се регулира нивото на интензитета на микротока?

Да, можете ръчно да регулирате интензитета на микротока, като натиснете бързо универсалния бутон веднъж за смяна с едно ниво, или като изберете предпочитания интензитет чрез приложението FOREO ForYou.

По-ефективно ли е използването на по-висок интензитет на микротока?

Да.По-високата интензивност на микротока се равнява на повече мощност, което води до по-дълбоко проникване и повече енергия, влизаща в кожата ви, което я прави по-ефективна.Кожата на всеки обаче е различна – затова силно препоръчваме първо да изпробвате устройството (със SERUM SERUM SERUM), като започнете от ниво 1 и постепенно увеличавате, за да видите кой интензитет на микротока е най-подходящ за вас.

Гледайте полезно видео как да използвате FOREO BEAR™:

 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay