Най-секси съпрузи в Холивуд

Секси холивудски съпрузи

Кой според вас е най-секси съпругът на Холивуд. Списание People пусна анкета, от която скоро ще узнаем резултатите.

 

Междувременно, ние ви показваме 10 от фаворитите плюс някои неща, които съпругите им имат да кажат за тях.

 

Тай Дигс - "Той е отраснал с 4 по-малки братя и сестри, така че се чувства много комфортно около деца", казва съпругата му Мензел, с която са женени от 8 години.

 

Дейвид Бекъм - "Той изглежда натурално красив през цялото време." - Виктория Бекъм, омъжена за Дейвид от 10 години и 5 месеца.

 

Аштън кътчър - "Съпругът ми е невероятно човешко същество и обикновено оставам без думи, когато се опитвам да го опиша," - казва съпругата ми Деми Мур, с която имат брак от 5 години.

 

Барт Фрейндлих - "Имаме много стабилен семеен живот и това е най-задоволителното нещо, което съм правила." - Джулиан Мур, която е омъжена за Барт от 8 години.

 

Боно - "Когато е долу и е сломен, аз му помагам да стане, същото прави той за мен," каза Алисън Хюсън – съпругата на Боно от 28 години.

 

Крис О'Донъл - "Той е забавният в семейството. И е по-малко стриктен от мен," - съпругата му от 14 години – Каролин О'Донъл

 

Ед Бърнс - "Сменяме се да отсъстваме от работа, за да има някой с децата, ако другият е зает. Мисля, че това е нашата тайна до сега," каза Кристи Търлингтън – омъжена за Ед от 8 години.

 

Гавин Росдейл - "Гавин обожава да е баща. Имам усещането, че сега като градим нещо заедно, което е извън нашата луда връзка, сме много по-близки," - каза Гуен Стефани, която е съпруга на Гавин от 9 години.

 

Ханк Баскет - "Ханк е мъжът. Той се грижи за нас и ни дава толкова много любов. Той е перфектен," каза Кендра Уилкинсън, която е омъжена за Ханк от 1год. и половина.

 



0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay