Снимката, която трогна до умиление Опра Уинфри

Снимката, която не оставя никой безразличен

Снимката, която трогна до умиление Опра Уинфри

В епохата на интернет може да станеш популярен само за час. Това се случи с никому неизвестното американско семейство Макгий, които пуснаха във Facebook снимка на многочленното си семейство. Но не каква да е. А такава, която не оставя никой безразличен, пише списание ЕВА.

 

Родителите на шест близнаци мигновено се превърнаха в сензация. Лавинообразната им популярност стигна и до Опра Уинфри.

 

Щом видяла снимката на малките бебоци, полегнали върху тати, тя отсекла: "Господи, каква снимка. Трябва да се запозная с тях. Искам ги в шоуто".

 

Телевизионната водеща изпадна в такова умиление, че дари 250 000 долара на семейството, за да ги улесни в отглеждането на децата. А родителите-герои получиха меден месец в Лас Вегас, нищо че са женени от 11 години.

 

Дълго време те се опитвали да имат деца, но се оказало невъзможно без помощта на лекарите. След ин витро Мая Макгий забременяла с две бебета близнаци. Минути след раждането им обаче, те починали. Това не обезсърчило семейството и те продължили с опитите. В крайна сметка тя пак забременяла, като този път били шест. И всички се появили живи и здрави на бял свят. В момента на ден се сменят по 50 памперса и се правят по 30 бутилки с мляко.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay