Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Те често стават жертва на злобни публични коментари, без да имат вина за това

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Свикнали сме да чуваме клевети и невероятни клюки по адрес на звездите. Жълтите издания на практика печелят от измислени истории на гърба на известните личности. Всичко това прекрачва всякаква граница, когато бъдат намесени техните деца.

С идването на все повече бебета на прочути родители на бял свят интересът на медиите се насочва именно към новия член на известната фамилия. Някои деца още от най-невръстна възраст привличат, без да го искат, погледите на обществото, а резултатът не е особено положителен.

Вижте кои са звездните деца, които най-често стават обект на клевети от страна на обществото и медиите.

1. Норт Уест

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Дъщеричката на Ким Кардашян и Кание Уест грабва недотам одобрителното внимание на медиите главно заради името си, което от английски (North West) то букално се превежда като Северозапад. А фактът, че майка на Норт е скандалната риалити звезда Ким Кардашян, е друга причина детето да бъде обект на злословия.

2. Блу Айви

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Когато родителите ти са Бионсе и Джей Зи, няма как медиите да не ти обръщат по-специално внимание. В случая с Блу Айви негативните коментари идват най-вече заради косата на момиченцето. Което ни кара да се запитаме дали клеветниците просто не си търсят тема за обсъждане…

3. Terrio

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

В случая с Terrio проблемите не идват заради известните родители. Първокласникът се изявява в музикалните среди и дори направи своя дебют с официалния видеоклип на песента "Oooh Kill Em”, в което всъщност само танцува. Не ранната кариера, а теглото на малчугана обаче е това, което хората настървено обсъждат.

4. Синът на Драя Мишел

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Още един случай, в който детето търпи подигравки заради родителите си. Бившата на Крис Браун е обект на доста критики, когато не е пренебрегвана от медиите. А това се отразява най-вече върху нейния син.

5. Бланкет Джаксън

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Най-малкото от децата на Майкъл Джаксън е осмивано публично заради името си. Blanket от английски означава "одеяло”. Цялото име на детето е Prince Michael Jackson II, като не се знае коя е биологичната му майка. Майкъл Джаксън неведнъж е казвал, че детето е заченато в резултат на изкуствено оплождане.

6. Джейдън Смит

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Синът на Уил Смит вече може да се похвали със собстена кариера в музикалния и актьорския бизнес. Медиите обаче не пропускат да отбележат странните му постове в социалните мрежи като Twitter, както и да разнищват има ли наистина връзка с Кайли Дженър, която е най-малката на Ким Кардашян.

7. Уилоу Смит

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Сестрата на Джейдън Смит също от малка се подвизава в шоубизнеса. Тя е обсъждана заради странния си външен вид (била е със зелена коса, с гола глава…) и ред други щуротии. Медиите не подминават и слуха, че е споделяла едно легло с 20-годишно момче.

8. Chris Wallace Jr.


Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Заради тази снимка тръгнаха спекулации, че Chris Wallace Jr. е гей. Той обаче обяснява, че снимката е просто приятелска.


9. Майли Сайръс

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Още преди да навърши 18 години, дъщерята на Бил Рей Сайръс вече се бе превърнала в постоянен обект на критики. Днес тя не спира да взривява обществото с разкрепостеното си поведение, което й осигурява сигурно присъствие на кориците на таблоидите.

10. Кендъл Дженър

Топ 10: Най-обсъжданите звездни хлапета

Новината, че американският модел Кендъл Никол Дженър не може да чете, потресе хората по света. Тя тотално се изложи на церемонията по връчването на музикалните награди Billboard през месец май тази година, след като не успя да прочете докрай речта си и сама призна, че е ужасна в четенето.



Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 20.06.2014|16:15
Точно пък за децата да говорят лоши неща не го приемам.
4
Не е посочен 20.06.2014|15:16
е това да го обсъждат за косата е много тъпо, бебе с коса.
3
Не е посочен 20.06.2014|13:49
Не разбрах последно ,детето на Майкъл Джексън Бланкет Джексън ли се казва, или Принс Майкъл Джексън 2 ????
2
Не е посочен 20.06.2014|11:45
Едното е доста пълничко .
1
Не е посочен 20.06.2014|10:02
Те ли са, не ми бе известно до момента.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay