Трендовете, на които ще заложим тази есен

Трендовете, на които ще заложим тази есен

Есента ни предразполага към това да комбинираме повече слоеве дрехи, което има и своите добри страни. Навличането не ни е любимо, но през началото на този сезон можем да превърнем пластовете дрехи в изключително стилни комбинации, в които да се чувстваме добре.

Трендовете за тази есен са доста предразполагащи в това отношение. Те включват различни елементи, които могат да се комбинират по интересни начини, така че да постигнем желаната визия.

Все по-популярни напоследък са късите елечета от вълнена материя. Те могат да се носят самостоятелно с широки панталони и кецове, но ние ще ви предложим нещо мааалко по-представително. Нашият модел комбинира късо елече в бежово с черна блуза с дълъг ръкав.

Трендовете, на които ще заложим тази есен

Изборът за долнище е също толкова актуален, както и горната част. Кожените панталонки се завърнаха, за да предизвикат стила ни, но ние обичаме смелите решения. Въпреки, че някои дами ги намират за екстравагантни, ние ви предлагаме да ги приложите именно в комбинацията от снимките. Ето ви перфектното решение за стилен тоалет през есента.

Ами обувките? Този сезон ще носим лоуфъри. Тази така модерна напоследък обувка може да бъде намерена в различни разновидности, но се отличава с едно - грубата подметка, която става все по-предпочитана от дамите. Тези обувки могат да бъдат комбинирани както с панталонки, така и с рокли.

Трендовете, на които ще заложим тази есен

И като заговорихме за рокли е време да в покажем, че сатенените рокли не си отиват със завършека на лятото.  Тяхното време тепърва предстои. Миналата година ги носихме с пуловери и боти и сме сигурни, че тази визия ще е актуална и през тази. Нашият модел обаче ни показва по-различен прочит на любимата сатенена рокля, комбинирайки я със сако и гореспоменатите обувки. Да не забравяме и малката чанта с животински принт, която ще бъде хит още дълго време.

Трендовете, на които ще заложим тази есен

Трендовете са нещо, което все по-трудно избягваме напоследък. Но трябва да признаем, че е трудно да устоим. Въпреки това, има дни, в които предпочитаме да заложим на класиката. А какво по-класическо от дънки и сако, в комбинация със стилна риза и колан. Тази визия никога не остарява, а напротив - става все по-популярна!

Трендовете, на които ще заложим тази есен

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay