Крадем идеи от гардероба на: Валери Йорданова

Крадем идеи от гардероба на: Валери Йорданова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи. 

Наша героиня тази седмица е усмихнатата Валери Йорданова. Бихме я описали като красива дама с невероятен усет за стил. От профила ѝ в Instagarm личи, че тя се влияе от последните модни течения и те определено ѝ отиват. Стилът ѝ на обличане силно отговаря и на нашите лични предпочитания за облекло и затова я чувстваме и така близка до нас. Ето какво си избрахме да откраднем от Валери.

Палто тип риза

Крадем идеи от гардероба на: Валери Йорданова

Тези палта навлязоха с гръм и трясък в модния свят и със сигурност са предпочитани от мнозина дами по свта, особено напоследък. Валери е избрала да създаде небрежна визия с с бежов клин и маратонки. Палтото винаги би могло да се комбинира с боти и дори високи ботуши за постигане на по-елегантна визия.

Парижки стил

Крадем идеи от гардероба на: Валери Йорданова

Тук Валери е облечена като истинска французойка с емблематичната шапка тип барета. Възхитени сме от това колко смело, а и успешно инфлуенсърката е комбинирала два на пръв поглед несъвместими мотива. Това са именно каре и райе, които в случая се допълват едно друго и създават цялостност на визията. А към малката чанта с къса дружка изпитваме любов, която не може да опише с думи.

Сако с колан

Крадем идеи от гардероба на: Валери Йорданова

Споменавали сме ви как коланите с големи емблеми и катарами са един от трендовете за този сезон. Валери е съчетала точно такъв аксесоар с черно, изчистено сако и кубинки и чанта в същия цвят. И вие можете д заложите на удобни и равни обувки като нея, но същевременно този тоалет позволява носенето на висок ток. Уверяваме ви, че комбинацията ще бъде също толкова успешна

Дълго палто

Крадем идеи от гардероба на: Валери Йорданова

Дали ще го носим разкопчано или прибрано с колан, то това палто влиза в списъка ни с любими дрехи за есента. Обожаваме дългите палта, защото са удобни, топлят и под тях можем да носим любимите си карирани поли и плетени рокли. Валери е създала класическа комбинация от кафяво и черно, с която няма как да сбъркате в избора на визия за този сезон.

Освен модата, Валери има страст и към пътуването. Прочетете повече за това в интервюто ѝ в Peika.bg.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay