Трогателната история на “новата Наоми Кембъл”

Запознайте се с истинското лице на един супермодел

Трогателната история на “новата Наоми Кембъл”

Макар да не сте чували често името на Джордан Дън, няма как да не сте виждали прекрасното й лице поне веднъж. Все пак, 24-годишната черна перла е определяна като "новата Наоми Кембъл” и е рекламно лице на едни от най-луксозните марки в световен мащаб - Maybelline, Burberry, Calvin Klein и Victoria’s Secret.

И макар в момента да печели милиони благодарение на перфектния си външен вид, животът на Джордан съвсем не е бил лек. И не, не говорим само за детството й.

Правнучка на емигранти от Ямайка, които пристигат във Великобритания, за да търсят по-добър живот, Джордан е просто поредната жена от семейството, надарена с невероятна сила на духа и борбеност.

Сякаш по сценарий бъдещият супермодел израства без баща, тъй като той напуска семейното ложе, когато тя е едва 3-годишна. Младата й майка се опитва да отгледа нея и двете й братчета, работейки на 3 места като рецепционистка. Едва успявайки да свържат двата края, сякаш напук на всичко лошо, Джордан се превръща в безумно привлекателна млада дама.


Трогателната история на “новата Наоми Кембъл”

И точно когато започва да гради шеметна кариера като модел, "бъдещата Наоми” е изправена пред поредния удар на съдбата. Тя забременява от тогавашния си приятел на 18-годишна възраст. Въпреки това, "черната перла” дори за момент не се отказва от мечтата си и бременна в седми месец дефилира за Jean Paul Gaultier.

През 2009 година хубавицата става горда майка на малкия Райли. Но като всяко хубаво нещо и радостта на Джордан си има своя край. Лекари откриват, че новороденият сладур страда от сърповидно-клетъчна анемия, която изисква доживотно лечение и специални грижи.

Но тази случка е просто генерална репетиция за най-лошото, което "дебне зад ъгъла”. 2 месеца след раждането на Райли, неговият баща е арестуван и осъден на 4 години затвор за пласиране на наркотици. И така, Джордан се оказва самотна майка на болно детенце.

Трогателната история на “новата Наоми Кембъл”Наоми Кембъл и Джордан Дън

"Това беше най-трудният етап в живота ми и благодаря на Бог, че вече приключи. Никога нямаше да се справя без майка ми, която напусна работа, за да се грижи за Райли, а аз да работя спокойно. Така сме вече 4 години и се справяме повече от добре! Но това е нормално за жените от семейство Дън - ние сме силни и се подкрепяме в трудни моменти. Всичко, което правя в момента, го правя в името на Райли и на неговото безоблачно детство.”, споделя Джордан пред Daily Mail.

За да четете още вдъхновяващи истории за силата на човешкия дух, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay