Критикуват Меган Фокс за малкото ѝ килограми

Меган Фокс се мъчи да качи килограми

Критикуват Меган Фокс за малкото ѝ килограми

Личният треньор на Меган Фокс я защити след като тя бе обвинена за прекалено слаба. Фокс демонстрира слабичкото си тяло на последната реклама на бельо на Армани. Той разкри, че тя много се бори да качи малко килограми, но не се получава.

 

Красавицата стана обект на коментари и втренчване след като остана по бельо за последната кампания на модната къща. Там тя е ужасно кльощава и ѝ се виждат ребрата.

 

Въпреки критиките, треньорът на Фокс – Харли Пастернак твърди, че слабата фигура на звездата се дължи на генетика, а не на драстични диети.

 

"Дали се притеснявам от това, че Меган е отслабнала прекалено много – да! Ако искате вярвайте, но тя просто има много бърз метаболизъм. Нейните тренировки са само и единствено за оформяне на фигурата и тонус. Нейният случай е съвсем нормален – тя просто се храни само с правилните неща. Хората си мислят, "Тя със сигурност е анорексичка", но тя е далеч от подобно нещо.

 

Понякога се разстройва, защото ѝ се иска да качи малко килограми. И всъщност често тренира, за да качи и да поддържа мускулната си тъкан."

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay