Лейди Гага за красотата и външния вид

Лейди Гага е обикновена жена

Лейди Гага за красотата и външния вид

Трудно е да мислиш за някой като Лейди Гага, че носи със себе си чантичка с гримове. Но в последния брой на People, суперзвездата разкрива своите много нормални навици (последното нещо, което тя прави преди да си легне е... да си измие зъбите). Гага, която нарича майка си Синтия Джерманота и принцеса Даяна – хората, които са оказали влияние на външния ѝ вид, казва че майка ѝ я е научила винаги да си мие лицето със сапун от слонова кост.

 

Но това не значи, че певицата винаги слуша и изпълнява. На въпроса – колко пъти седмично си ляга с грим на лицето, тя отговори: "Седем. Това не е добре за кожата ми, но аз съм благословена с добри гени."

 

А какво е добре за кожата ѝ? Слънцезащитният крем, който е винаги с нея, в чантата ѝ. "Не обичам да имам тен на лицето, защото така се получават бръчки," обяснява Гага.

 

Натуралната брюнетка, позната сега с бяло русата си коса, казва че много ѝ липсва тъмната коса, особено когато трябва да "си направя химическа прическа, защото русата ми коса окапва." 

 

И това не е единствената вреда, причинена от славата: тя признава, че умира за масаж на краката, за да успокои болките в си, след всички тези дни ходене на безумно високи обувки. Но за Гага, чиято любим аромат, докато растяла е бил – Versace Baby Rose Jeans – казва, че над всичко е красотата да бъдеш себе си. "Просто следвайте инстинкта си," призовава тя.

 

"Винаги, когато се опитвате да бъдете някой друг, е скучно." Вероятно за това, последните дни тя пропуска да си слага спирала и изкуствени мигли. "Мисля, че е модерно без тях. Аз нося само очна линия."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay