Нийв Кембъл е имала близки срещи с дух

Нийв Кебъл е живяла с призрак

Нийв Кембъл е имала близки срещи с дух

Актрисата от поредицата трилъри "Писък" 1, 2, 3 и скоро наближаващият 4 – Нийв Кембъл, твърди, че е имала близки срещи с призрак.

 

Нийв казва, че бившата ѝ къща в Лос Анджелис е била обитавана от дух и тя е имала редовни срещи с жената, която е била убита на този имот.

 

Пред Live magazine тя разказа: "Знам че духовете съществуват, защото съм виждала с очите си такъв. Преди няколко години се пренесох в обитавана от призрак къща в Лос Анджелис, с няколко приятеля. Оказа се, че там живее духът на една жена, която е била убита на този имот през 1991 година. Вратите често се тряскаха, прозорците се отваряха сами и пепелници летяхa из къщата. Имаше моменти, в които духът ѝ влизаше в моята стая. След известно време свикнах. Понякога минавах покрай нея в коридора и съвсем небрежно ѝ казвах 'добро утро'."

 

Кембъл, която е разведена 2 пъти, също разкри, че е изстрадала тежък нервен срив едва на 14, а на 23 е развила алопеция (оплешивяване).

 

37-годишната звезда каза: "Получих нервен срив, когато бях на 14 години. Учех в Националното училище по балет и беше много трудно. Танците напълно ме поглъщаха. Извън училище бях много нещастна и не намирах начин да се справям с нищо. Стресът стана толкова голям, че просто се пречупих. След това, на 23, развих алопеция. Много се преработвах и минавах през развод. Освен това имах преследвачи и получавах заплашителни имейли. Това толкова ме стресира, че косата ми започна да капе. Общо взето, животът ми не винаги е бил купа с черешки."

 

Въпреки преживяното, Нийв продължава да се снима в не по-малко стресиращи филми. Съвсем скоро, почитателите на "Писък", могат да очакват на големия екран номер 4 от убийствената поредица, където Кембъл отново е в главната роля и основната плячка на убиеца с маската.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay