Небрежно от Ашли Грийн

Актрисата се разголи за Esquire и облече за Cosmo

Една от главните мисии на списание Esquire, насочено към мъжката аудитория, е да показва на своите читатели от красиви по-красиви жени. Като бонус, те идват полуголи и красят страниците на мъжкото издание, а фактът, че всяка една от хубавиците е търсено име в света на шоубизнеса в момента, само може да говори за добрата политика на изданието.

Поредната впечатляваща корица е тази за брой август. В главната роля е звездата от "Здрач" Ашли Грийн, която се показва по съвсем небрежен начин. 25-годишната актриса позира в съвсем безгрижни пози, облечена в парчета красив сатенен плат.

Освен на корицата на Esquire, през топлия август Ашли ще украсява и броя на Cosmopolitan. Облечена в ярки цветове, показала завидни форми, красавицата разказва как спи само по 5 часа на денонощие. Чудим се как успява да изглежда толкова свежа и красива, щом ѝ липсва онова, което краси човека.

Вижте изкусителната Ашли в нашата галерия, където събрахме снимки от фотосесията ѝ по бельо за Esquire и корицата на Cosmo.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 06.07.2012|08:40
до колкото разбрах-сестра на някакъв вампир:)иначе момичето наистина е много красиво и секси и това ще и отвори много врати в кариерата и:)във филма са я направили да изглежда доста по-обикновена
1
Не е посочен 05.07.2012|16:42
И каква героиня играе в "Здрач" тази въпросната Ашли, че не се сещам? Вярно наистина е секси и това ще ѝ помогне в кариерата по-нататък.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay